• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni populer diet instadiet???

keep calm

Ağzımda gümüş kaşıkla doğduysam benim günahım ne?
Pro Üye
27 Nisan 2008
1.298
3.010
658
Selam kizlar instagramda tesadufen gordum pek cok unlu paylasmis internetten arastirdim satis yaptiklari kendi sayfalari var cay ve damladan olusan bir zayiflama paketi sanirim duyan bilen deneyen var mi acep bu instadieti??

Selam kizlar instagramda tesadufen gordum pek cok unlu paylasmis internetten arastirdim satis yaptiklari kendi sayfalari var cay ve damladan olusan bir zayiflama paketi sanirim duyan bilen deneyen var mi acep bu instadieti??

evet bende gordum kemal dogulu falan sureklinpaylasiyo. birde novateatox diye bir cayi paylasiyorlar o da 28 gunluk caymis

ünlüler paylasıyo nıye paylasmasın canım para alıyolar o paylasımdan
evet bende gordum kemal dogulu falan sureklinpaylasiyo. birde novateatox diye bir cayi paylasiyorlar o da 28 gunluk caymis

bu firma çok zengin o zmn baya para basmış olmalı bu ünlülere:))

evet Kemal Doğulunun fotosu vardı elinde instadiet yazan bir kupayla o adamın diyete ek ihtiyacı yok ama:)

bu firma çok zengin o zmn baya para basmış olmalı bu ünlülere:))

evet Kemal Doğulunun fotosu vardı elinde instadiet yazan bir kupayla o adamın diyete ek ihtiyacı yok ama:)
ya o unluler o çayı ıçse nolck allah askına :) adamlar ne luks spor salonlarına gıdıyolar mılyarlar verıp yaşam koçu tutuyolar onlar sadece reklam amaçlı kanmayın

Nurellada o furyaya katılmış o zayıflasın söz 10 kutu alıcam:KK45:

Back
X