yesilimsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 3.765 0 116 39 5 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #21 hatice92 .!.: ben çok beğendim kendin mi yaptın kuaför falan mı tatlım Genişletmek için tıkla... saol canım tşk ederim. kuaför e yaptırdım şeker.
hatice92 .!.: ben çok beğendim kendin mi yaptın kuaför falan mı tatlım Genişletmek için tıkla... saol canım tşk ederim. kuaför e yaptırdım şeker.
yesilimsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 3.765 0 116 39 5 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #22 mutlak_mutluluk .!.: hiç beğenmedim ben çok kötü bu tonları kimseye yakıştıramıyorum ben zaten ama siz beğendiysenz saygı duyarım tabi fikrimi söyledim kızmadın umarım Genişletmek için tıkla... yok canım neden kızıyım ki,bende senin fikrine saygı duyuyorum,begenmek zorunda değilsin:)
mutlak_mutluluk .!.: hiç beğenmedim ben çok kötü bu tonları kimseye yakıştıramıyorum ben zaten ama siz beğendiysenz saygı duyarım tabi fikrimi söyledim kızmadın umarım Genişletmek için tıkla... yok canım neden kızıyım ki,bende senin fikrine saygı duyuyorum,begenmek zorunda değilsin:)
minikaslan Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2011 348 0 116 Ankara 5 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #23 cnm bence çok şık olmuşun beyazımsı platin bile deneyebilirsin eminim oda yakışacaktır
yesilimsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 3.765 0 116 39 6 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #24 minikaslan .!.: cnm bence çok şık olmuşun beyazımsı platin bile deneyebilirsin eminim oda yakışacaktır Genişletmek için tıkla... çok saol canım teşekkür ederim. Yavaş yavaş onada kayıcam:)
minikaslan .!.: cnm bence çok şık olmuşun beyazımsı platin bile deneyebilirsin eminim oda yakışacaktır Genişletmek için tıkla... çok saol canım teşekkür ederim. Yavaş yavaş onada kayıcam:)
minikaslan Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2011 348 0 116 Ankara 6 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #25 yavaş yavaş kaymana gerek yok direk geçiş yapabilirsin süper olacağın kesin cnm
yesilimsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 3.765 0 116 39 6 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #26 minikaslan .!.: yavaş yavaş kaymana gerek yok direk geçiş yapabilirsin süper olacağın kesin cnm Genişletmek için tıkla... :)))) biraz alıştıtan sonra kesimde düşünüyorum,arkalar kısa önler uzun:)
minikaslan .!.: yavaş yavaş kaymana gerek yok direk geçiş yapabilirsin süper olacağın kesin cnm Genişletmek için tıkla... :)))) biraz alıştıtan sonra kesimde düşünüyorum,arkalar kısa önler uzun:)
M melisdeniz ıkı erkek annesı :) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 17.131 11 208 Diğer 6 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #27 yesilimsi .!.: evet önceki koyumda iyiyidi,ama aklımda hep vardı yaptım :)) evet gözlerim yeşil. Genişletmek için tıkla... her tenin kaldırcagı tonlar deil bu renklerr ama resimde gördüğüm kadarıyla yeşilimsi sende hoş durmuşş gözlerde yeşilse tamamdır ozamn:))
yesilimsi .!.: evet önceki koyumda iyiyidi,ama aklımda hep vardı yaptım :)) evet gözlerim yeşil. Genişletmek için tıkla... her tenin kaldırcagı tonlar deil bu renklerr ama resimde gördüğüm kadarıyla yeşilimsi sende hoş durmuşş gözlerde yeşilse tamamdır ozamn:))