• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Platin Sarı Saçlarıımm:)

yesilimsi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
3.765
0
116
39
Röfleden platine geçişşşşşşşşş:))

Eklentiler

• $......jpg
    $......jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 345
Son düzenleme:
cnm saç rengin çok güzel olmuş,ama b tam platin değil aralarda koyuluklar var röfleli gibi,ama çok hoş duruyor güle güle kullan

merhaba canım çok güzel olmuş güle güle kullan ben röflemi platiniumla yaptırıyorum bu platin sarı için nasıl bi işlem uyguladılar dibleri gelince nasıl bi işlem uygulanıcak?

ay saçlarının rengi çok hoş olmuş bende sarıya geçmeyi düşünüyorumda cesaret edemiyorum yakışmassa diye :34:

platini çok beğenmem normalde ama hoşuma gitti senin saçların güle güle kullan canım :3:

merhaba canım çok güzel olmuş güle güle kullan ben röflemi platiniumla yaptırıyorum bu platin sarı için nasıl bi işlem uyguladılar dibleri gelince nasıl bi işlem uygulanıcak?

öncelikle tşk ederim:)

zaten öncedende sarıydı röfle vardı.. dün akşam yaptırdım,aşırı derecede sık röfle var yine,orielle açıldı. 1 buçuk saate yakın bekledi. daha sonra uçlar oriellendi 45 dk yakında oyle bekledi. yıkkama oncesı harman yapıldı bırıbırıne yedırıldı,sonra cila,yine yedirme işlemi sonuç:) 1 ay sonra falanda gidip dipler geldğinde dip açılacak orielle:)

hiç beğenmedim ben çok kötü bu tonları kimseye yakıştıramıyorum ben zaten

ama siz beğendiysenz saygı duyarım tabi fikrimi söyledim kızmadın umarım :50:

Back