Yeni perdlerimle salonum fikirlerinizi bekliyorum.

yaldizy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
216
22
118
İzmir
DAHA ÖNCE http://www.kadinlarkulubu.com/salon...m-hale-getiremiyorum-fikrinizi-istiyorum.html LİNKİ İLE KONU AÇTIĞIM SALONUMA YENİ PERDE YAPTIRDIM. FİKİRLERİNİZİ VE DEKORASYON ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. KOLÇAK ÖRTÜLERİ VE KIRLENT YÜZLERİ TEKRAR DİKİLECEK NELER ÖNERİRSİNİZ? $müzik gecesi 041.webpEki Görüntüle 732884 Eki Görüntüle 732885 Eki Görüntüle 732886 $müzik gecesi 011.webp$müzik gecesi 012.webp$müzik gecesi 038.webp$müzik gecesi 039.webp$müzik gecesi 042.webpEki Görüntüle 732883 Eki Görüntüle 732882 $müzik gecesi 040.webpEki Görüntüle 732874 Eki Görüntüle 732875 Eki Görüntüle 732876 Eki Görüntüle 732877 Eki Görüntüle 732878 Eki Görüntüle 732880 Eki Görüntüle 732881 $müzik gecesi 043.webp

Perdelerin rengi resimlerde farklı çıkmış.
Eğer tahmin ettiğim gibi vizon yani çok sütlü bir kahverengi ise...Ben o renge,açık maviyi çok yakıştırıyorum.
Beyaz,bej ve açık mavi birlikteliği,çok uyumlu oluyor.

$Blue-wallpaper-Taupe-Brown-curtains-bedroom-Idea.webp

tatlım fon perdem akşam çektiğim resimlerde daha açık görünmüş, rengi altın sarısına biraz daha yakın bir vizon türü :) Açık mavi ve turkuazı bende çoook seviyorum. Ancak salon dekorasyonumda öyle yanlışlar yaptımki bu kez temkinli gitmek zorundayım. O nedenle danışmadan yapmaya korkar oldum. Örneğin devase mobilyalar yine büyük koltuklar ve koyu mor fonluk ve sakallı tül perde üstelikde kısa tülden seçmiştim verdiğim linki gördüysen ... Şimdide fonlarda açık mavi kullanmayı çok istedim ama perde ile renklendirme yapmak yanlış oluyormuş, geçde olsa öğrendim. Bu kez olabildiğince sade kalmaya çalıştım ancak sanki fon perdeler zayıf kaldı gibi... belki kırlent ve kolçak örtüleriyle tamamlanır şimdi diyorumki keşke iki pencere arasına tül perdeyi devam ettirseymişim.... O ara duvarada turkuaz lı mavili bir tablo düşündüm hatta bir yerde şöyle bir şey görmüştüm, kırlentlerdede önerdiğin tonlarla kombin yaparsam müthiş olur diyorum..Eki Görüntüle 733116 .

merhaba canım ,salonunun eski haline de baktım ,oradaki perde seçimindense bu tabiki daha şık daha modern olmuş ,fakat sormadan geçemiycem ,sen bu perde işinden pek anlamıyorsun galiba ,yaptırdığın perdeci seni hiçmi uyarmadı ,pileleri çok seyrek olmuş tüllerin ,yani çok az kumaş kullanmış ,çok para ödedin mi ,yani senin bu konuda bilgili olmadığını anlayıp biraz baştan savmış sanki ,çünkü tülün araları çok açık ,yani tülden duvarın görünmemesi gerekiyor ,sık pile olması gerekiyor ki ağır dursun ,senin tülden baya sokak görünüyor yani ..ayrıca çok güzel modeller var seçtiğin tül çok eski bir model ..ha kötümü elbette değil eski halinden çok çok güzel .ne diyelim yaptırmışsın tabi güle güle kullan güzel günlerde inşallah ..

bak canım alttaki seyrek pile tüle bir örnek yani seninki gibi pilesi

$images (1).webp

bu da sık pileye örnek 1 e 1,5 deniliyor

$tac_07_pile_dikim_b.webp

Son düzenleme:
Tatım malesef perde seçmeyi bilmediğim garanti, gerçekten küçü k bir parça kumaştan yola çıkarak mekanın tamamında nasıl duracağını tasarlama sorunu yaşıyorum. Bu nedenle perdemi almadan önce hep tasarımcılara gidip fikir aldım. Ancak tasarımcıya diktirmedim. Perdede seyrek pile kullanıldı, doğru, nedeni perde çekiliyken bile dışarıdaki çam ağaçlı manzarayı görmek isteyişimdi, tasarımcılar desensiz incecik tül perde öenrmişlerdi ancak bu el nakışlı ağaç deenli perdeyi görünce desnliyi seçtim, dikkkat ettiysen bir sıra desen üstte diğer sırada ağaçlar açık halde geride duruyor, dikim o nedenle öyle, ben sık pileyle kapanmış duvarlaı pencereleri sevmiyorum. gerçi bu defa pile işine hiiiç karışmadım. perdeci ne biliyorsa onu yaptı sadece ölçülere karıştım. yine de fikirlerin için çok sağol...

hee sen dışarıyı görmek istedin ,o zaman sorun yok ,istediğin gibi olmuş ,ama salonumu bir türlü yerleştiremiyorum olmuyor filan demişsin ya ,ben bir sorun görmedim ,bu yerleşim güzel bence ,senin yine salonun büyük sen benim salonumu görsen demekki kafayı yersin olmuyo diye :9::9: bende bir türlü yerleştiremedim küçük olduğu için ,bıraktım uğraşmayı artık :1:
ama tekrar söylüyorum bu fonlar ve tüller mobilyana daha çok uymuş ,güle güle eskit canım ..

Bu evimden önce dar bir dikdörtgendi salonum o nedenle her şeyi eve göre küçük seçmek durumunda kalmıştık. Evimize taşınınca o küçük eşyalarla salon herkese olduğundan daha büyük geldi. Eşyaları yenilerkende o aldanmışlıkla hareket ettik. Örneğin kanepelerim 4lü, üçlü ve iki tekli, ayrıca yemek odamda masa 12 kişilik, konsol ve vitrinin gereksiz yana doğru çıkıntıları nedeniyle tek duvara iki parça eşya sığdıramadım. Sonunda şu anki yerleşim biçimini buldum, tv ünitesi köşede koltukarın yanında kalıyor ama en uygun yerleşim bu oldu, birde iç karartıcı o morlu ve her yanı dolduran fon perdelermle karşıyı asla göstermeyen tül perdelerim canıma okudular. Sonunda bu tül perdeleri seçtim. Kılasik tarz olduğu için eski model gibi duruyor oysa yeni çıkmış perdeci diktiğim ikinci evsin dedi, çok önemli değil eski yeni oluşu bana kalırsa ama duvarda sevdim. Yalnız batada yazdığım gibi eksik kaldı, belki tv ünitesinn bir yanına daha mı fon eklemeli bilemedim boşluk var gbi geliyor bana... salon büyük ve her duvarda birer yan fon zayıf kaldı gibi acaba asimetrik birşey yapılır mı? tv ünitesinin iki yanına mendil tipi yan fon olurmu yada japon perde ??? kırlentler ve diğer şeyler için önerin varda sevinirim..

evet tv nin olduğu köşede fon yok ,olsa iyi olurmuş aslında ,imkanın varsa aynı tarzdan bi fon da oraya yaptır ,ama sakın yanılıpta mendil gibi yada kısa veya japon türü yapma bütünlüğü bozarsın daha karışık gelir gözüne ,o iki pencere arasındaki boşluğu çok önemseme ,oraya güzel bir tablo yakışır ,tablodan önce salonunu hangi renk ile tamamlayacağını düşünüp kırlent alabailir tabloyu da kırlentlere uydurabilirsin ,turkuaz olur ,fuşya olur ,yada daha pastel tonlardan pudra pembe olur ,orası sana kalmış ,ama koltukların açık renk olduğundan her renkle gider diye düşünüyorum ..

Bende dünden beri tv ünitesinin köşesine fon perde yapılmalı diye düşünüyorum bütünlük katıp daha güzel olacak, iki pencere arası konusunda içimi rahatlattın!!! çok sağol. Bende baştan beri güzel bir tablo düşünüyorum. Kırlentlerde kumaşa göre tercih yapacağım tabiide buz mavisi, uöuk mavi tonlarından bir, bir tane fonluklarla aynı renk (fonlukların aynıtonu desenliside vardı oda olabilir) bir tanede bej olabilir üç renk yastık düşünüyorum yastıklara göre de tablo seçeğim. çok sağol canım. ülkenin gündemi yeterince yoğunken perde derdine düşmüş biri olarak üşenmeden tek cevap yazan sen oldun. öperimmm

Bende dünden beri tv ünitesinin köşesine fon perde yapılmalı diye düşünüyorum bütünlük katıp daha güzel olacak, iki pencere arası konusunda içimi rahatlattın!!! çok sağol. Bende baştan beri güzel bir tablo düşünüyorum. Kırlentlerde kumaşa göre tercih yapacağım tabiide buz mavisi, uöuk mavi tonlarından bir, bir tane fonluklarla aynı renk (fonlukların aynıtonu desenliside vardı oda olabilir) bir tanede bej olabilir üç renk yastık düşünüyorum yastıklara göre de tablo seçeğim. çok sağol canım. ülkenin gündemi yeterince yoğunken perde derdine düşmüş biri olarak üşenmeden tek cevap yazan sen oldun. öperimmm

canım benim ülke gündemini elbet takip ediyoruz fakat bir yandan da hayat devam ediyor ,kadınız biz ,evimiz barkımız temiz düzenli olsun istiyoruz,hem kendi rahatımız hem misafirlerimizin rahatı için elbette evimizle ilgileneceğiz ,ben şahsen evimle ilgilenmeyi ,yeni fikirler üretmeyi çok seviyorum .
düşüncen güzel ,mavi tonları toprak tonlarına çok yakışır ,fon perdeninde renklerini içinde barındıran kırlentlerde hoşluk katacaktır ..
yeni aldıklarınla birlikte son halini yine paylaşırsın canım .bende öptüm ..:16::16::16:

güzel sade ve şık bi tül ama artık kruvaze modeller var dışarıyı görmek istiyorsan keşke ondan yapsaydın ortadan istedigin kadar açardın çok şık olurdu ben onları begeniyorum şu anda...ama senin zevkin ve senin evin güle güle kullan..

Back
X