• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni perdelerimm

gamze_murat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
206
2
46
Samsun
fon perdem ve storum nasıl kızlar ?

Eklentiler

• $Fotoğraf6484.webp
    $Fotoğraf6484.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 121
  • $Fotoğraf6483.webp
    $Fotoğraf6483.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $Fotoğraf6482.webp
    $Fotoğraf6482.webp
    11 KB · Görüntüleme: 113
canım çok hoş olmuş beğendim
ancak sana bi önerim olacak
tabiii fikrimi beğenmek zorunda değilsin
senin o storlardan kaynanamdada var
çok sade duruyor diye ben gidip boncukçudan boncuk aldım
sallantılı bir şekilde onları dizdim ipe ve tığ yardımıyla tek tek storun ucuna diktim
boncukların en ucuna avize taşına benzeyen ağır taşlardan taktım
çok güzel olduğunu söylüyor herkes
güzelde bi hava kattı perdeye
çokta ucuza aldım boncukları sadece 15 tl tuttu
sanada tavsiye ederim fonunun çiçeklerine uygun renkten alırsan taşlarını çok güzel olur

canım çok hoş olmuş beğendim
ancak sana bi önerim olacak
tabiii fikrimi beğenmek zorunda değilsin
senin o storlardan kaynanamdada var
çok sade duruyor diye ben gidip boncukçudan boncuk aldım
sallantılı bir şekilde onları dizdim ipe ve tığ yardımıyla tek tek storun ucuna diktim
boncukların en ucuna avize taşına benzeyen ağır taşlardan taktım
çok güzel olduğunu söylüyor herkes
güzelde bi hava kattı perdeye
çokta ucuza aldım boncukları sadece 15 tl tuttu
sanada tavsiye ederim fonunun çiçeklerine uygun renkten alırsan taşlarını çok güzel olur

bundan önceki perdemde boncuk vardı şekmeli perdeydı ama boncukları zamanla soldu ve takılıyodu balkona girip çıkarken o yüzden storumda sade olsun dedım ama tavsıyen ıcın tesekkr edrım canım:)

Fon seçimin çok güzel gerçekten. Çiçekli desenler eve enerji katıyor, evini aydınlık göstermiş. Bende yeni evime bir hafta sonra taşınıcam, buna benzer bir fon yaptırıcam inşallah bende:31:
Güle güle kullan canım..

Fon seçimin çok güzel gerçekten. Çiçekli desenler eve enerji katıyor, evini aydınlık göstermiş. Bende yeni evime bir hafta sonra taşınıcam, buna benzer bir fon yaptırıcam inşallah bende:31:
Güle güle kullan canım..

mutfağa çiçekle böcekli seyler yakısıyo diye düşünüyorum. begendığn için tesekkr ederım aynı kumastan masa örtü dıktirıyorum takım halde atsaydım keske dıyorum simdi.dayanamdım merak ettım szilerın fıkırlerını almak ıstedım .çok mutlu oldum yorumları okuyunca.sımdıden güle güle kullan canım perdenı :)

Back
X