merhaba özge, umarım bu iletimi görür ve bana cevap yazabilirsin? bende ilk defa senın gıbı sacımı bu serının altın parıltılı toffee rengıne boyayacagm. bende daha onceden palette ıle boyadgmda saclarım kuruyordu. ama ılk defa bu kadar acık bır renge boyayacagım. senin iletini okuyunca korktum dıgrusu cunku saclarım cok ince telli? senin sac tıpın nasıldı? rengi konusunda da naısl olduguna daır bana yardımcı olursan sevınırım canım?
Kuaförüm palette yı asla onermedıgını soyledı...su kadarını soyleyebılırım kı yıpratıcılıgı yuksek bı boya imiş...
ben açıkçası kuaförlerin yorumlarına da çok güvenmiyorum. palette, loreal ve koleston hepsi iyi boyalardır. ama koleston saçımı yıprattı, loreal ise döktü. palette'yle ilgili sorun yaşamadım. diğer iki boyanın aksine hem rengi iyi tuttu hem de dökülme ya da yıpranma olmadı. tamamen kişinin saç derisi ve saç yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum durumun. o yüzden yorumlardan çok, kendi saç yapınızı dikkate alın derim.
evet bende öyle düşünüyorum forumda yazdığım 7 yağ özlü olan yorumlar kötüleme olarak anlaşılmasın sadece bana kuruttu gbi geldi eski deluxe serisi dha iyiydi yeni çıkana göre onu kastediyorum kişiden kişiye değişir farklar alcan denicen o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?