• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni palette deluxe 7 yağ özlü saç boyası

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar palette deluxe saç boyasını uzun zmndır kullanıyorum ve memnundum yenilendiği için mecbur 7 yağ özlü olandan altın parıltılı tofee aldım boyadım ayy saçlarım çalı gbi oldu kupkuru yapmış 7 yağ olduğu için dha bakım yapar diodum ama rengi de hiç beenmedim eski deluxe serisi kalkmış mı bi bilginiz var mı inş kalkmaz hiç sevmedim 7 yağ olanı normal deluxe olsunn ..:2:

merhaba özge, umarım bu iletimi görür ve bana cevap yazabilirsin? bende ilk defa senın gıbı sacımı bu serının altın parıltılı toffee rengıne boyayacagm. bende daha onceden palette ıle boyadgmda saclarım kuruyordu. ama ılk defa bu kadar acık bır renge boyayacagım. senin iletini okuyunca korktum dıgrusu cunku saclarım cok ince telli? senin sac tıpın nasıldı? rengi konusunda da naısl olduguna daır bana yardımcı olursan sevınırım canım?:5:

merhaba özge, umarım bu iletimi görür ve bana cevap yazabilirsin? bende ilk defa senın gıbı sacımı bu serının altın parıltılı toffee rengıne boyayacagm. bende daha onceden palette ıle boyadgmda saclarım kuruyordu. ama ılk defa bu kadar acık bır renge boyayacagım. senin iletini okuyunca korktum dıgrusu cunku saclarım cok ince telli? senin sac tıpın nasıldı? rengi konusunda da naısl olduguna daır bana yardımcı olursan sevınırım canım?:5:

benim saç tipim normal ince telli kalın deil kullandığım markada palette deluxe saçlarımı açık kumral fındık kabuğu yada dore sarıyla boyarım herzaman ve bal sarı tonlarında bi renk oluyor herkes beenir fakat kalkmış sanıyorum tam bi fikrim yok bnde gittim saç rengime uygun toffee yi aldım dipler baya çıkmıştı boyadım ve böle değişik bi renk oldu resimdeki gbi deil hafif kahve bakır gbi tuhaf bi renk ben beğenmedim kupkuru yaptı saçlarımı

inş kullandığım seri kalkmamıştır yoksa 7 yağ olanı bidha almayı düşünmüyorum eski deluxe 10 numara boyaydı ama yinede sen bilirsin denemek istersen boya ama ben beğenmedim açıkçası

çok ince telliyse ve kuruya dönük bi saç yapın varsa yapma derim çnkü normal deluxe serisi bukdr kurutmuyodu bunu sürdüm çıktım saçlarım gıcır gıcır yani ben almam bidha

SAÇ KREMİ VE MASKEYLE DESTEKLEMEN LAZIM. COGU BOYA KURUTUYOR. ben bu problemi sadece loreal casting de yasamadım. ama diğer boyaların cogu kuruttu saclarımı. arada bir zeytinyağı her banyoda saç kremi ile az cok yola gelıyor

hayır kalkmamıs benım arkadasımın kozmetık dukkanı var. kucuk kutularda satılmaya devam edıyor. ama palette deluxe kutularında degıl. hanı palette nin orjınal ılk cıkan kutuları gıbı kutuları. ıkı seriye ayırmıslar . ama heryerde her boyayı bulmak bıraz zor ıste

tabiki saç kremi fln ztn kullanıyorum saç bakım yağlarıda ama ben sadece boyadıktan sonra izlenimi söylüyorum ha bu kişinin saçına bağlıdır belki ben hoşlanmadım ama belki sana iyi gelecek onuda bilemeyiz..

inş kalkmamıştır ben kndi boyama dönerim bari mis oluyo be çok memnunum :1:

ben bronz kahve almaya gıtmıstım o renk kalktı dedı mesela, artık olmayınca bende onu aldım.yıne de boyas konusunda ıstıkrarlı olmak lazım ya

Kuaförüm palette yı asla onermedıgını soyledı...su kadarını soyleyebılırım kı yıpratıcılıgı yuksek bı boya imiş...

Kuaförüm palette yı asla onermedıgını soyledı...su kadarını soyleyebılırım kı yıpratıcılıgı yuksek bı boya imiş...

peki hangi markayı öneriyorlar bzm burdaki mesela kolestonu kötülüyodu hangini kullancaz bilmiyorum artık

her kuaför ayrı söylüyo aslında kimisi loreal dio kimisi bşka bişi kndimiz boyamak içinde ben palette diom ama bana iyi gelmeyen boya belki size iyi gelebilir denemek lazım saç yapısı fln farklı sonuçta.. mesela toffe için kuruttu çok dedim evet ilk yıkayıp çıktıımda öleydi şimdi bikaç gün geçti brz bakım fln dha iyiler şimdi.. rengi beenmedim oayrı mesele :1::36:

ben açıkçası kuaförlerin yorumlarına da çok güvenmiyorum. palette, loreal ve koleston hepsi iyi boyalardır. ama koleston saçımı yıprattı, loreal ise döktü. palette'yle ilgili sorun yaşamadım. diğer iki boyanın aksine hem rengi iyi tuttu hem de dökülme ya da yıpranma olmadı. tamamen kişinin saç derisi ve saç yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum durumun. o yüzden yorumlardan çok, kendi saç yapınızı dikkate alın derim.

ben açıkçası kuaförlerin yorumlarına da çok güvenmiyorum. palette, loreal ve koleston hepsi iyi boyalardır. ama koleston saçımı yıprattı, loreal ise döktü. palette'yle ilgili sorun yaşamadım. diğer iki boyanın aksine hem rengi iyi tuttu hem de dökülme ya da yıpranma olmadı. tamamen kişinin saç derisi ve saç yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum durumun. o yüzden yorumlardan çok, kendi saç yapınızı dikkate alın derim.

evet bende öyle düşünüyorum forumda yazdığım 7 yağ özlü olan yorumlar kötüleme olarak anlaşılmasın sadece bana kuruttu gbi geldi eski deluxe serisi dha iyiydi yeni çıkana göre onu kastediyorum kişiden kişiye değişir farklar alcan denicen o kdr :1:

evet bende öyle düşünüyorum forumda yazdığım 7 yağ özlü olan yorumlar kötüleme olarak anlaşılmasın sadece bana kuruttu gbi geldi eski deluxe serisi dha iyiydi yeni çıkana göre onu kastediyorum kişiden kişiye değişir farklar alcan denicen o kdr :1:

=) aynen öyle. ne şampuan ne boya, hiçbiri denemeden olmuyor maalesef. biraz riskli o yüzden. :/

kendıme yaptıgı etkıyı soyluyorum palette ktuudakı renge cok yakın bı rengı oluo renk tutuo hıc sorun yasamazsınz belkı ama sacı yıpratıo en azndan benmkını yıprattı settlestı sacım ve bazılarının sac derısınde kabuk yapıo yara gıbı yanı ama hala palette kullanıyorum renk konusunda cok ıyı cnku ama sac saglıgı acısından aynı seyı soyleyemem :53:

Back