yeni oluşan gebelikte hafta hafta kan değerleri

başka doktora git bence gayet hızlı yükselmiş değerin iyi görünüyor kese için dediğim gibi erken bazıları 6. 7. haftada görebiliyorlar keseyi sen şu anda 5.haftada görünüyosun bu değere göre 4,5 falan

Canım kese görüldü tek yedi kese büyük dedi. Canım. 6 haftalık görüldü bu gün şok oldum 4,olsun. Hadi 5 olsun ama 6 Dedi. Kesenin yanında kist var Dedi. Başka doktora gidecem değiştirecek var Bi karışıklık ultroson Atacan'a

Merhaba ben adetıme 4 gun varken kan testı yapırdım sonuc 1.26 ıdı sımdı adetımden bı hafta gecıkme yasıyorum kan testımde 2.59 cıktı yanı ben sımdı hamılemıyım degılmıyım gıttıgım doktor bellı degıl dedı

ben varımmben hamileliğimi adetime 10 gün kala öğrendim 6 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 39.03 tü 2gün sonra gittiğinde 193.3 e yükseldi daha adetime 2 gün varken normalmi acaba
10 kala nasıl öğrendinn?? Benimde adetime 7 gün var ve çıkar mı çıkmaz mı diye korkudan gidemiyorum gidip kan testi yaptırsam çıkar mı?????

10 kala nasıl öğrendinn?? Benimde adetime 7 gün var ve çıkar mı çıkmaz mı diye korkudan gidemiyorum gidip kan testi yaptırsam çıkar mı?????
tabi ki çıkmaz adetime10 kala öğeendim diyen arkadaş o ay erken yunurtlamıştır ve bütük ihtinal halime kalmasaydı regli erken gelicekti yumurtlamadan sonra 10 ila 16 gün arasında regl gelir hcg de yumurta döllendikten 8 gün sonra fşn salgılanmaya başlanıyo yani yumurtlamadan sonra 10. gün fln idrarda belli oluo eğer bebeiş varsa bu dönemde stressiz biraz sabırlı olmak gerekiyo :)

Teşekkür ederim ben dayanamayıp gidip yaptırdım 1.20 çıktı doktor 0-100 çıkar normalde ama hormonlarla kaynaklı olabilir belki devamlı olarak yüksektir bilemeyiz yükselme ihtimalı var dedi 5 gün sonra gel dedi yani ne negatif ne pozitif dedi

Canım benimde 7 gün kala 1.20 çıktı doktor net gebe değilsin diyemedi bekleyelim dedi.. Senin gecikme yaşanmış en az 5 ve üzeri olması gerek fakat geç döllenme olmuş olabilir 2 gün daha regl olmassan tekrar yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…