canım hayırlı olsun öncelikle senin değerin baya yüksekmiş bemim 4+3 deyken 286 dı değeri 1 hafta sonra yaptığımda 1950di o yüzden ikiz olabilir diye düşünüyorum tabi en doğru kararıda doktorun verir oda bikaç hafta sonra belli olur inşallah şu anda dediğin gibi çok küçük nokta kadar allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
güzelbir topic olmuş..ellerine sağlık....ben de bir soru soracağım..eşimle 20 temmuzda denemelere başladık...tabii meraklı ben hemen 16. gün yani geçen perşembe ana sağlığa gidip test yaptrdım... negatif çıktı.... 2 gün sonra eczaneden test aldım, yine negatif..( acaba çok mu erken dawrandım.. yarın hastaneye gidip kan tahlili yaptrıcam..bugün eğer becerebildiysek 3 hafta bitmiş gbi oluyor.. bir de 4+3 4+4 ne demek oluyor... kanda gebelik en erken ne zaman belli olur...:))
bu konuyu iyki açmışsın hayırlı olsun topiğin. inşallah hamile kalırıımda bende değerlerimi buralara yazarım. şimdiden konuya abone oldum bile.[/QUO
rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı hamilelik nasip etsin cnm...
angel çok tesekkür ederim cevabın için... bebeken erken nezaman testlerde çıkar acaba???
ben varımmyeni hamiş hiç yokmu yaaaaaaaa
Sonuç ne ben adet iki gün kala kan verdim 197. 6 çıktı sınuçben varımmben hamileliğimi adetime 10 gün kala öğrendim 6 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 39.03 tü 2gün sonra gittiğinde 193.3 e yükseldi daha adetime 2 gün varken normalmi acaba
hamilesin canımSonuç ne ben adet iki gün kala kan verdim 197. 6 çıktı sınuç
kaç haftalık sence canımhamilesin canım
kese görülmemişti ozamankaç haftalık sence canım
daha erken 5 haftada görülüyor kese 3,5 haftalık falan kan değerinkese görülmemişti ozaman
yok canım 3 haftalık değil dedi doktor ondan sonra bir hafta sonra kan verdim değerim bu çıktı 3202.38 çıktı değerim 3 haftalıkdedi doktor alttan baktı yok bir şey dedi kese görülmedi bir hafta geçti yarın doktordayım canım 4 olduk işllah görülür ksan da verecemdaha erken 5 haftada görülüyor kese 3,5 haftalık falan kan değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?