• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni oluşan gebelikte hafta hafta kan değerleri

angel25

Evli Mutlu Hamile :))))))
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
959
5
96
42
İzmir
slm arkadaşlar öncelikle allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin..burda yeni oluşan gebelik ve güngün yada haftalık değişen kan değerleriyle ilgili bilgi paylaşımı yapabilirsek hepimiz merak ettiklerimizi öğrenmiş oluruzz..
ben 28 günlük adet döngüsüyle bu ay adeti beklediğim gün idrar testinde pozitif görünce 3 günlük gecikmeyle kan testi sonucum 2048,77 çıktı pek anlamadığım için sadece pozitif olduğunu biliyrum birde etrafımda ikimiz yoksa tepkileri duydum..doktor tahlil sonucuma bişey demedi ultrasonla baktı çok yeni noktacık belli , haftaya kesen daha net gözükür dedi..mesela ben 4+4 deyim bugün sizin kan değerleriniz nasıl değişiklik gösteriyo ve kan takibini kaç aya kadar bakıyolar...

canım hayırlı olsun öncelikle senin değerin baya yüksekmiş bemim 4+3 deyken 286 dı değeri 1 hafta sonra yaptığımda 1950di o yüzden ikiz olabilir diye düşünüyorum tabi en doğru kararıda doktorun verir oda bikaç hafta sonra belli olur inşallah şu anda dediğin gibi çok küçük nokta kadar allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım hayırlı olsun öncelikle senin değerin baya yüksekmiş bemim 4+3 deyken 286 dı değeri 1 hafta sonra yaptığımda 1950di o yüzden ikiz olabilir diye düşünüyorum tabi en doğru kararıda doktorun verir oda bikaç hafta sonra belli olur inşallah şu anda dediğin gibi çok küçük nokta kadar allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

amin canım sende hayırlısıyla meleğine kavuşursun inşallah..bugünde kesemi gördüm ne zaman büyücek kesecikte bebişim sabırsızlaşıyorum:49::49::49::49::49: bugün 4+5 tahlilimde 4300 kusürlü çıktı ama doktor ikiz falan gibi bişey söylemedi tek olsun sağlıklı olsunda razıyımm..

bu konuyu iyki açmışsın hayırlı olsun topiğin. inşallah hamile kalırıımda bende değerlerimi buralara yazarım. şimdiden konuya abone oldum bile.

güzelbir topic olmuş..ellerine sağlık....ben de bir soru soracağım..eşimle 20 temmuzda denemelere başladık...tabii meraklı ben hemen 16. gün yani geçen perşembe ana sağlığa gidip test yaptrdım... negatif çıktı.... 2 gün sonra eczaneden test aldım, yine negatif..:(( acaba çok mu erken dawrandım.. yarın hastaneye gidip kan tahlili yaptrıcam..bugün eğer becerebildiysek 3 hafta bitmiş gbi oluyor.. bir de 4+3 4+4 ne demek oluyor... kanda gebelik en erken ne zaman belli olur...:))

güzelbir topic olmuş..ellerine sağlık....ben de bir soru soracağım..eşimle 20 temmuzda denemelere başladık...tabii meraklı ben hemen 16. gün yani geçen perşembe ana sağlığa gidip test yaptrdım... negatif çıktı.... 2 gün sonra eczaneden test aldım, yine negatif..:(( acaba çok mu erken dawrandım.. yarın hastaneye gidip kan tahlili yaptrıcam..bugün eğer becerebildiysek 3 hafta bitmiş gbi oluyor.. bir de 4+3 4+4 ne demek oluyor... kanda gebelik en erken ne zaman belli olur...:))

mrb cnm inşallah hamiş sayıları artarda burda bilgi paylaşımı yaparız..adet gününe yakın kan tahlili yap kanda kesin çıkıyor..4+3 lerde gebelikte 4 hafta 3 günlük gibi zamanını takip ediyosun
kaç haftalık olduğunu hesaplamak :)) bugün itibariyle 5+1 haftalığım mesela...allahım hepimizin bebeciklerini korusunnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::kkk::72:

angel çok tesekkür ederim cevabın için... bebeken erken nezaman testlerde çıkar acaba???

kişiden kişiye değişiyo kimisi adetine 1 hafta kala kanda öğreniyo..bende adet olcam güne yakın idrarda çıktı sonra hemen kan verdim kandada çıktı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
bugün çok kötüyüm nazara mı geldim bilmiyorum geceden beri bulantı ishal çok halsizim..yemek görmek istemiyorum midem kalkıyo iştah kalmadı :58::58::58::58::58::58:

yeni hamiş hiç yokmu yaaaaaaaa :KK46::KK46::KK46:
ben varımm:KK24:ben hamileliğimi adetime 10 gün kala öğrendim 6 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 39.03 tü 2gün sonra gittiğinde 193.3 e yükseldi daha adetime 2 gün varken normalmi acaba

ben varımm:KK24:ben hamileliğimi adetime 10 gün kala öğrendim 6 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 39.03 tü 2gün sonra gittiğinde 193.3 e yükseldi daha adetime 2 gün varken normalmi acaba
Sonuç ne ben adet iki gün kala kan verdim 197. 6 çıktı sınuç

daha erken 5 haftada görülüyor kese 3,5 haftalık falan kan değerin
yok canım 3 haftalık değil dedi doktor ondan sonra bir hafta sonra kan verdim değerim bu çıktı 3202.38 çıktı değerim 3 haftalıkdedi doktor alttan baktı yok bir şey dedi kese görülmedi bir hafta geçti yarın doktordayım canım 4 olduk işllah görülür ksan da verecem :()

Back