Yeni olan bisey bu

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
29
Ayın 1 de temizlemdim gece ilişki yaşadım ertesi gün gece az bi akıntı geldi her zaman olmuyo bi bembeyaz bi akıntı oluyo koku yok enfekson falan midir acaba

Akıntı her kadında olan birşey.
Ayın 1 derken aralık 1 den mı bahsediyorsunuz?
Enfeksyon kokulu olur kokusuz enfeksyon olduğunu duymadım daha önce..

27 kasım hasta oldum 1 aralık temizlemdim gecesine ilişki yaşadım 2ci günün gecesi de akıntı yanı sarı mı desem kan değil bole damla gibi bişey geliyo ondan önce intihap vardı çok yanardı şimdi yanma yok idrarda koku yapardı bol su kullandım ilaç tadavisi derken geçi sadce bunda ole küçük şey gelirken hafif ağrı oluyo kasığımda bu sabah a aynı küçük nokta gibi

E canım o zaman doktora git. Akıntı her kadında oluyor öyle birşey diyemem malesef. Yanma ağrı vs mide bulantısı. Bunları yapar enfeksyon. Bi sağlık ocağındadrar testi yap söylerler sana.

Mide bulantısı yök yanma da yök sadce ilk gün biraz kan gibi şimdi az az sarı gibi

Yav olur öyle şeyler buluttan nem kapıp konu açıyorsunuz.

İlk defa açılan konuyu eleştirdim ama yok sarı aktı yok beyaz aktı yok koktu kokmadı yaniii öeh.

Birincisi ben daha bi buçuk aylik evli sayılırım çok yeniyim bilmediğim çok şeyi burdan öğrendim ve dahada öğreniyorum bence eleştiri yapmadan önce bi sor veya sırf konuşmak için konuya atlama

Birincisi ben daha bi buçuk aylik evli sayılırım çok yeniyim bilmediğim çok şeyi burdan öğrendim ve dahada öğreniyorum bence eleştiri yapmadan önce bi sor veya sırf konuşmak için konuya atlama
Ben de yeni evliyim vücudun her şeyine dikkat etmeye çalışıyoruz ama bence takılma kardeş boşver bu takılacak bir mesele değil

Geçende bole konu oldu takilmadim sonra burda çok.yardmci oldular.hastanelik oldum.iste daha çok yeniyiz bu yüzden bilgimiz çok az

Geçende bole konu oldu takilmadim sonra burda çok.yardmci oldular.hastanelik oldum.iste daha çok yeniyiz bu yüzden bilgimiz çok az
Tabi sıkıntılı işler bu rahim olayları 3 ayda bir kontrole gitmek gerekli ama bazı sıkıntılar da takınca büyüyor ya o mesele

Biliyorum da eleştirme bi sonuna asla giremem konularınızi bana laf sokmak için yazmayın bilmedim bisey di normalse normal özele yaz

Ilk başta kan gibi korktum kahve rengi dedim hastalığım mı geçmedi ki sonra ertesi gün az bisey daha sonra bembeyaz sonra işte yine hafif azaldı giti gece belime boşluma ağrı girdi hafif gidiyo geliyo şimdi bisey yok hayırlısı bakalım bende anne olmak isteyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…