Yeni Öğretim Yılınız Hayırlı Olsun...

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
57
2008-2009 Eğitim Öğretim yılı yarın başlıyor. Tüm öğretmen arkadaşlarıma, velilere ve öğrencilere başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Umarım her şey hepimiz için güzel olur.
Sevgiler...a.s.

Umarım anuşka; umarım onca yılın çabaları boşa gitmez. bu yıl zor ve heyecanlı günler bekliyor bizi. küçük kızım konservatuara hazırlanıyor yıllardır ve işte artık son yılımız geldi.. bütün yaz boyunca bir gün bile tatil yapamadı, umarım yıl sonunda bunun müfakatını alır; hem o hemde bizler..
herşey herkezin gönlüne göre olsun. başarılar...

Umarım anuşka; umarım onca yılın çabaları boşa gitmez. bu yıl zor ve heyecanlı günler bekliyor bizi. küçük kızım konservatuara hazırlanıyor yıllardır ve işte artık son yılımız geldi.. bütün yaz boyunca bir gün bile tatil yapamadı, umarım yıl sonunda bunun müfakatını alır; hem o hemde bizler..
herşey herkezin gönlüne göre olsun. başarılar...

Umarım emekleri boşa gitmez küçük kızının canım. Allah her şeyi gönlünüze göre versin...

tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yeni öğretim yılı hayırlı olsun,öğrencilerimize allah zihin açıklığı versin.a.s.a.s.

ben 45 yaşındayım ve açık liseye gidiyorum.bu konuda kendimi çok yanlız hissediyorum benim gibi bayanlar varmı acaba merak ediyorum.sevgiler.

tüm öğretmen ve öğrencilerimize hatta onların ailelerine herkese hayırlı olsun a.s.

Bende bu yıl öğrt başlıcam ücretli olacağım için daha başlamadım inşallah herkese hayırlı bir eğitim öğretim yılı olur :nazar:

Bende bu yıl öğrt başlıcam ücretli olacağım için daha başlamadım inşallah herkese hayırlı bir eğitim öğretim yılı olur :nazar:

O zaman sana iki kez hayırlı olsun demek gerek. Hem yeni öğretim yılı için hem de yeni mesleğin için...Şeniz

X