Evet ismini ayırabiliosun.Kardeşimin adı ...Naz idi ayırdı mesala ismini. Bunun için annemi ve babamı mahkemeye verdi. Yani öle yapması gerekiodu. Küçüktü zaten. Annemle babam değiştirmek istediler uzundu ismi çünkü. 2. ismi bilmiyorum oluo mu.Merhaba kk hanımları. Böyle bir yasa olduğu söyleniyor . Bu hak bir kere ve hoş olmayan isim Soyisim ve imla hatalarına karşı.
Benim ismimı yazmadan başka bi isimé örnek vereyim . Diyelim ismim Şeymanur . Ben ise Şeyma Nur olarak ayri yazdirmak istediğim de yapabiliyormuyum?
Bunun için dilekce mi gerekiyor ?net bir bilgi sahibi beni aydinlatirsa sevinirim.
Ayrıca oğluma 2. İsim ekleyebiliyormuyum acaba ? Herkese şimdiden teşekkürederim.
Kimlikde nasıl ise öyle yazılır diye biliyorum . Ekleme için vs mahkeme ile oluyor sanırım . Emin değilim ama . Sanki öyle hatırlıyorum.Merhaba kk hanımları. Böyle bir yasa olduğu söyleniyor . Bu hak bir kere ve hoş olmayan isim Soyisim ve imla hatalarına karşı.
Benim ismimı yazmadan başka bi isimé örnek vereyim . Diyelim ismim Şeymanur . Ben ise Şeyma Nur olarak ayri yazdirmak istediğim de yapabiliyormuyum?
Bunun için dilekce mi gerekiyor ?net bir bilgi sahibi beni aydinlatirsa sevinirim.
Ayrıca oğluma 2. İsim ekleyebiliyormuyum acaba ? Herkese şimdiden teşekkürederim.
öyle olmaz yine isim değiikliği için ne yapman gerekiyorsa bunun için de aynı şey geçerli.mahkeme kararı olmalı.Merhaba kk hanımları. Böyle bir yasa olduğu söyleniyor . Bu hak bir kere ve hoş olmayan isim Soyisim ve imla hatalarına karşı.
Evet ismini ayırabiliosun.Kardeşimin adı ...Naz idi ayırdı mesala ismini. Bunun için annemi ve babamı mahkemeye verdi. Yani öle yapması gerekiodu. Küçüktü zaten. Annemle babam değiştirmek istediler uzundu ismi çünkü. 2. ismi bilmiyorum oluo mu.
Merhaba kk hanımları. Böyle bir yasa olduğu söyleniyor . Bu hak bir kere ve hoş olmayan isim Soyisim ve imla hatalarına karşı.
Merhaba ben isim degistirdim tüm soruları cevaplayabilirim önce şu konuda anlaşalım anne ve babayı mahkemeye vermek gibi sacmasapan birşey yok nüfus müdürlüğü nu dava ediyorsunuz ben ankarada 1 ayda hallettim
Aşamaları nedir?ben açıkçasi hani bi dilekçe verip sonra nüfus cüzdanımla almak istiyorum. Böyle yeni yasada görünce kolay geldi. ismim ayrı ayri yazılsa çok iyi olurdu. Çünkü zamanında öyle söylendiği halde birleşik yazmışlar nüfusta .
Hayır yeni kimlikten önce. Anne ve baba mahkemeye verildi. 2010 yılı civarıydı.Yeni kimlikte verilen bu hak sanırım mahkeme olmadan olabiliyor. Ama isim ayırmak konusunda emin değilim.
Kardeşinizin yeni kimlikten sonramı oldu mahkeme Vs?
Mahkeme kararı olmadan şeymanur şeyma nur diye değiştirilebilir nüfusta dilekçe ile. Bu yasa aslında ismi yanlış yazılanlar için. Mesela şeyma yerine şema yazılmış insanlar için. Siz dilekçe ile isminizin arasına boşluk bırakabilirsiniz.
Merhaba. Fiyat olarak ne kadara mal olduMerhaba ben isim degistirdim tüm soruları cevaplayabilirim önce şu konuda anlaşalım anne ve babayı mahkemeye vermek gibi sacmasapan birşey yok nüfus müdürlüğü nu dava ediyorsunuz ben ankarada 1 ayda hallettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?