• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yeni nişanlananlar lütfen yardım edin :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
anlayamadıgım bısı var sozde gelıne bı bohca goturulur gorumce nıe ayrı bohca goturucek anlayamadım o kısmı bnde sozlendım hatta nısanlıyım 3 ay sonra dugunum var gorumcem bu gune kadr bı kerebıle ayrıca bı bohca getırmedı.

ya bi tane erkek kardeşim var diye götüreyim dedim.söz nişan bi arada olacak bende bibohça yapayım dedim ne koyacağımı bilmiyorum :(

Bencede tek bohça yapılır ama illa götürmek istyosan diğer bohçadan farklı bişeyler koymak gerekir :)

canım genel olarak bohçaya
gecelik takımı, makyaj malzemeleri, parfüm, havlu, tülbent, kıyafet v.s konabilir.
bu tarz bişeyler koyabilirsin.

Neler yaşadınız bilmiyorum ama şimdiden nimet olarak sayarsanız o kızı zor zamanlar bekliyor demektir.

Bırakın ne istiyorsa, ne yaşamak istiyorsa onu yaşasın..Eşiyle anlaştıktan sonra gerisi hikaye.

Sizde bayansınız..Bayanlar en çok anlaması gerekirken nedense k.valide, görümce ve eltilerden problem çıkıyor.

Neden böyle olması gerekiyor neden ?

allahımmm bu ilişki bitsin diye çoook dua etmiştim kardeşimn hatırına severim sanmıştım ama olmadıııı :( ...önümüzdeki ay düğünleri var birbirinden nefret eden iki aile sonumuz hayılı olsun inşallah

allahımmm bu ilişki bitsin diye çoook dua etmiştim kardeşimn hatırına severim sanmıştım ama olmadıııı :( ...önümüzdeki ay düğünleri var birbirinden nefret eden iki aile sonumuz hayılı olsun inşallah

merakımı hoşgörün lütfen bu kadar hevesle bohça hazırlamak istiyorum derken nasıl dengeler böyle altüst oldu :(

konunu altında yeni bi başlık açmış gibi oldu ama inanın öyle şeyler yaptılarkı buz oldum onlara karşı buz ama asla onada ailesine de bişey yansıtmadım öyle bi insanki yok yere olay çıkarmayı o kadar iyi biliyo ki .. biz kardesimn askerden gelmesine 1 hafta kala taktık söz yüzüğünü ama kardeşim 3 senedir seviyodu yanı görücü usulu değil ben daha önce açmıştım bu konuyu 3 senedir bize sözlü dalaşmaları vardıda dedikodu diyoduk düzelir diyoduk yüz yüze geldiğimizde hiç bişey yokmuş gibi davranıyoruz onlarda öyle ama ne zaman taktık yüzüğü çıkardılar maskelerini anlatması o kadar uzun sürer ki :(

ya bu işler çok enteresann çookk bende 1 senedir kıdemli sözlüyüm. kimseye gelin beni isteyn demedim kendileri olurmu öyle sey dediler geldiler sonrada iş üstüne iş çevirdiler. hep böyle yani gönlüne göre bulan kimse yok :) ne deseniz inanırım küçük dilimi yutmuş durumdayım sesim nefesim çıkmıyor :D

Back