- 22 Aralık 2021
- 1.836
- 2.444
Yaşlarınız kaçArkadaşlar merhaba :)
büyük bir dert değil ama kişisel güvensizliğim.
2 hafta önce birisiyle konuşmaya başladım. Çocuk Yunanistan da büyümüş bir Türk. Benden 3 yaş küçük. Kocaeli de okumuş, burada çalışıyor.
8-9 gün sosyal medya üzerinden konuştuktan sonra buluşma kararı aldık. Geçen cumartesi buluştuk.
O karşı yakada olduğu için mekanı ben seçmek durumunda kaldım,burayı pek bilmiyor. Tatlı, çay, sohbet aktı gitti.
Benim dönmem gerektiği için kalktık. Hesabı ödemeye çalıştım o benden önce -ben lavabodayken- ödemiş.
Beraber Marmaray' a geçtik. Ben binene kadar arkamdan baktı ben gittim.
Çok güzel bir gündü falan yazmış sosyal medyadan konuşmaya devam ettik.
Dün tekrar buluştuk. Yine bana yakın bir yere gittik. Bu kez kahveleri ben alacağım diye ısrar ettim ama zorla o ödedi. Sohbet, muhabbet. Ben karşılaşınca ve ayrılırken tokalaşıyorum. Dokunmaya çalışması vs asla yok. Telefon numarası muhabbeti olunca dün söylersen ezberlerim falan dedi öyle telefonlaşmış olduk.
Sürekli iltifatlar ama gözlerin mucize gibi bakıyor falan diyor öyle acayip sapkın bir şey görmedim
İş dışında gayet ilgili işte de öğle arasında falan yazıyor. Beni soruyor, kendisi anlatıyor, ailemi sordu, ailesinden söz etti.
Dün tramvayda çocuk baktım falan diye konuşurken çocuk sever misin ben de çok severim falan dedi.
Ben fazla iltifat ettiğini falan söyledim, ayarlayalım dozu bana yardım eder misin falan dedi. Ben beklerim bana alışmanı falan dedi.
Ama yeni nesil ağzıyla lovebombing mi yoksa gerçekten ilgili mi bilmiyorum, fikirlerinize ihtiyacı var, teşekkür ederim :)
bir de 6 ay falan önce kötü bir ilişki tecrübesinden çıktım , bana iyi geldi açıkçası
Bir süre aramayın, geç dönün, geç yanıt verin, sizin de çantada keklik olmadığınızı bilsin..Benim de eşimle aramda 3 yaş var, artık çok önemli yaş farkı değil bunlar, yeter ki insan evladı olsun, karakteri düzgün olsun..Ortalıkta bu kadar erkek ve kadın varken insanların birbirine sahte ilgi, heyecan göstermelerine anlam veremiyorum zaten..Bu kez uzun oldu görüşmedik. Ben kahve ısmarlayacaktım sana dedim, şimdi nöbet, tatil. Bayram dönüşü dedi. Mesaj aralarımız 4 saat bazen 7 saat ama konuşuyoruz o kadar
Sizin ne oldu ki :/Yeni birisini bulmuş olabilir. Bence tek kişiye odaklanma. Taze ghostlandım oradan bildiriyorum. 7 saat sonra falan mesaj atmalar normal değil. 10 saniyelik bi şey mesaj atmak. İsterse ölüm möbeti olsun, 10 saniye boşluğu olmuyo mu?
Yemeyin bu numaraları. Ben yedim siz yemeyin
Ben 29 o 26Yaşlarınız kaç
Ben de 3-4 saattw dönüyorum. Bazen pat yazarsa ben de öyle yapıyorum.Bir süre aramayın, geç dönün, geç yanıt verin, sizin de çantada keklik olmadığınızı bilsin..Benim de eşimle aramda 3 yaş var, artık çok önemli yaş farkı değil bunlar, yeter ki insan evladı olsun, karakteri düzgün olsun..Ortalıkta bu kadar erkek ve kadın varken insanların birbirine sahte ilgi, heyecan göstermelerine anlam veremiyorum zaten..
Ben 33 eşim 30 yaşındaydıSizin ne oldu ki :/
Bana da mesaj atmaması garip geliyor zaten. Numaramı alan da o ama insta da konuşmaya başladık diye oradan devam ediyormuşuz falan. Anlamadım saçma geldi
Ben 29 o 26
Ben de 3-4 saattw dönüyorum. Bazen pat yazarsa ben de öyle yapıyorum.
Çok haklısınız iğrençlik ya.
Siz kaç yaslarında tanıştınız?
Ay sal gitsin yaaBu kez uzun oldu görüşmedik. Ben kahve ısmarlayacaktım sana dedim, şimdi nöbet, tatil. Bayram dönüşü dedi. Mesaj aralarımız 4 saat bazen 7 saat ama konuşuyoruz o kadar
Evet benim şaşırmam ona garip geliyor sanırımAllahim iltifatlara bak bana gelen tipler de hep odun
Yurtdisinda büyüdüğü için cogu tanidigimiz capkin tipli erkekler gibi taktik yaptigini dusunmuyorum gercekten heyecanli biri gibi geldi gözlemleyin cok kaptırmayin ama diger yandan bence anın da tadini cikartin
Lovebombing ghosting falan bunlar yeni degil aslinda ama artik iliskiler çok hizli yasandigi icin literature giren manipulasyon tekniklerine verilen isimlerden bir kaçı. Bununla ilgili bir seminere de katilmistim psikolog arkadaslar sayesinde.
O kadar mı kötüAy sal gitsin yaa
Mesaj atmayı aşırı azalttı. Başkasını buldu muhtemelen:)Güzel bir flört dönemi gibi duruyor. Biraz daha gözlemleyin. İşi, ailesi v.s başka insanlara davranışları nasıl. Diğer ilişkinizde değer görmediyseniz bu ilişki size iyi gelmiş belli ki. Sınırlarınıza saygılı gibi geliyor buradan bakınca. Biraz daha değerlendirin yine de