• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni nesil Alexander lazer (lutronic saten lazer

Bu lazere gidip yorumu olan var mı ? İyi midir
Tek bildiğim çok fazla can yakıyor olmasıı...bu arada ben yaptırdım 8 seans buz lazer yaptırdım ek paket alıp 8 seans Alexander yaptıracaktm 4.seansta bırakmak zorunda kaldım mantar oldum..ilk başladığımda çok iyiydi ama sonra tekrar çıkmaya başladı ben faydasını göremedim ama tabi gideceğin yerin kalitesine bağlı

Tek bildiğim çok fazla can yakıyor olmasıı...bu arada ben yaptırdım 8 seans buz lazer yaptırdım ek paket alıp 8 seans Alexander yaptıracaktm 4.seansta bırakmak zorunda kaldım mantar oldum..ilk başladığımda çok iyiydi ama sonra tekrar çıkmaya başladı ben faydasını göremedim ama tabi gideceğin yerin kalitesine bağlı
Lutronik serisi miydi sizin Alexssandrate markasının. Tüy yapınız nasıldı. Dermotolog kliniğinde yaptırmayı düşünüyorum

Lutronik serisi miydi sizin Alexssandrate markasının. Tüy yapınız nasıldı. Dermotolog kliniğinde yaptırmayı düşünüyorum
Serisini bilmiyorum ben ama ben iki bölge gittim sadece koltuk altı bikini koltuk altim ince tüylü ama bikini bölgem jiletin etkisi ile sert ve coktu evet azaldi tüyler ama bitmedi :)) dermatolog kliniği daha etkili olabilir

Bende lutronic hakkında yorum bulamadığım için soprano buz lazere başladım. En azından bilinen memnun kalınan orijinal bir cihaz. Lutronic de fda onaylı bir cihazmış. Alexandrite nd yag kombine bir cihaz. Ama etkili mi değil mi bilemiyorum gerçekten. Bende giden birine denk gelmediğim için tercih etmedim.

Back