• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni mutfagim icin öneriler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
2 hafta içinde karar vermem gerekiyo
şimşek desenli parlak mebran kapaklar var
beyaz ve kırmızısını beyendim
fakat hiç kullanan göremdim

bide kiler dolabı yaptırısam kiler ocağıma çok fazla yakın oluyo
kiler yaptırmasam bakliyatları nereye koyucam

kızlar bi yardım edin hemen karar vermem lazım
ayrıca set üstü ocakmu yoksa gömmemi daha kullanışlıdır

ve davlumbaz yerine aspiratör düşünüyorum
daha az yer kaplaması açısından
sizlerde fikirlerinizi yazarsanız karar vermeme yardımcı olursunuz
şimdiden teşekkür ederim size

hadi kızlar bi yardım edin

kimse mutfak yaptırmadımı
yoksa benimlemi bi sorununuz varda cevap yazmıyosunuz anlamadım

arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım :) bugün kesin kararımı vermem gerekiyo!! kırmızının modası geçti sayılır bence, yani bir müddet sonra kırmızıdan sıkılabilirsin. siyah-beyaz , krem-ceviz , ya da sade beyaz yaptır derim. bunların modası geçmez ve baymaz insanı bir müddet sonra. aşağıdaki linkleri tıkla bi bak, ben bunları beğendim mesela, belki fikir olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/261103-ic-tadilatini-yeni-bitirdigimiz-evimiz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/470928-yeni-mutfak-resim.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/451306-burasida-evim.html

--------------------------------------------------------------------------------

ilk resimdeki çok güzel görünüyo

fakat ben renkli kendini gösteren mutfak istiyorum

sade şeyler istemiyorum biraz abartı olursa iyi olur

hem kırmızı renk güzel ben modaya uymak için istemiyorum kırmızıyı
üst dolaplar bembeyaz parlak desenli olucak
alt dolaplarda aynı desenin kırmızısı
cırtlak bi kırmızı değil koyu cırlamayan bi ton

karar veremediğim konu benim mutfağım küçük
9 metre dolap yapılcak l şeklinde olcak
lavabo camın önünde
ocak yan tarafta dolabın biraz ilerisinde olucak
kiler konusu kafamı karıştırıyo
kiler yaptırırsam kilerin hemen yanında ocak olucak
yaptırmazsam biraz yerim kalıcak arada
ee kuru bakliyatlarımı nereye koyucam diye düşünüyorum bu sefer
kiler şartmı acaba bilemiyorum

benimde 2 hafam var karar vermek için

bide sen ocağını gömdürücekmisin yoksa set üstü dahamı kullanışlı olur

canım ben ankastre yaptırmıyorum mutfağı çünkü, benim beyaz eşyalarım yeni 3 yıllık henüz ve memnunum çok. ama ankastre yaptırcak olsaydım set üstü yaptırırdım , altı dolap olsun diye çünkü mutfağın darmış. fırını da kiler dolabının arasına koydurabilirsin mesela, yerden kazanmış olursun.

renk olarak şatavatlı bişeyler istiyorsan eğer beyaz-mürdüm çok güzel uyum sağlıyor, düşün derim.

Kırmızı bir mutfak istiyorsanız kullanmaktan çekinmeyin. Ama kırmızı renk ile parlak aksesuarlar mutfakta hele bir de dar bir alansa göz yorucu olabilir. Onun yerine beyazı tercih edebilirsiniz. Ankastre bir mutfak dar mutfaklar için daha kullanışlı olabiliyor hem de daha düzenli görünüyor. Kiler dolabı kullanmanız faydalı olacaktır. Ancak bunun için geniş bir alan kullanmayın. Bir dolabı ayırmanız yeterli.
Ayrıca kırmızı mutfak ürünleri de kullanabilirsiniz.
Onun için buraya bakabilirsiniz. Evmanya | Ev Yaşam, Dekorasyon ve Alışveriş Portalı

sade kırmızı mutfak değil
alt dolaplar kırmızı üst dolaplar beyaz olsun istiyorum

bide şu şimşek desenli parlak desenleri olan lardan istiyorum

kiler dolabı tezgahımdan yer kesiyo
altta üstte dolap olsun orta boş kalsın istiyorum
fırın yeri bırakmak iyi olur diye düşünüyorum şimdilik kapalı olur fırın dolabı fırınımı alınca açtırırım

arkadaşın gösterdiği
mürdün beyazda fena değil aslına ama
benim dediğim rengin yapılmışını görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti

anlıcan hala kararsızım

arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım :) bugün kesin kararımı vermem gerekiyo!! kırmızının modası geçti sayılır bence, yani bir müddet sonra kırmızıdan sıkılabilirsin. siyah-beyaz , krem-ceviz , ya da sade beyaz yaptır derim. bunların modası geçmez ve baymaz insanı bir müddet sonra. aşağıdaki linkleri tıkla bi bak, ben bunları beğendim mesela, belki fikir olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/261103-ic-tadilatini-yeni-bitirdigimiz-evimiz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/470928-yeni-mutfak-resim.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/451306-burasida-evim.html

--------------------------------------------------------------------------------

canım sanırım mürdüm ve beyazda karar kıldım

üst dolaplar beyaz altlar mürdüm olucak

fkat bide mebranmı olsa kapaklar hıgh gllos mu olsa diyorum hangisi daha kullanışlıdır acaba
bide tezgahı mermeritmi alsam çimstonmu yoksa granitmi bide tezgahla dolabın arasına hangi renk yaptırmalıyım
şimdide bunlara karar vermeye çalışıyorum

Mutfağınızda karar verebildiniz mi? Mürdüm tonlarında ferahlık sağlamak için beyaz kullanmak doğru bir tercih. Tebrikler..

Merhaba, ben de ileride mutfak yaptıracağım ve renk pşarak da mürdüm- beyazı tercih ettim. Kesinlikle çok güzel duruyor.
Şuan oturduğum evde kiler dolabım yok, ancak annemin evinde vardı ve anladım ki,kiler dolap mutfağın vazgeçilmezi,yerinizde olsam başka şeylerden ödün vererek mutlaka kiler dolap yaptırırdım.

Umarım, yeni mutfağınızı sağlıklı ve mutlu günlerde kullanırsınız. :)

Kiler dolabı mutfakta hayat kurtarıcıdır. Ancak kiler içinde de düzen sağlamak zorundayız. Saklama kaplarını şimdiden bol tutun deriz. :)

kırmızı dar alanda boğucu,uzun vadede sinirli yapar onun için mutfakta lake beyazın yanı sıra huzur verici tonlar deneyebilirsin üst kapaklarda lake beyaz vea fildişi alt kapaklarda ise füme,aynalı füme,zeytin veya uçuk kahveler kullanabilrisin.ev seninse ankastre yaptır.eski eşyalarını gözden çıkar veya mesela bulaşık makiansının ön kapağını değiştirebilirsin alt kapak kaplaması takılabilir

kızlar mutfağımı yaptırdım
1 ay sürdü tadilat
önce yerlerin fayansını değiştirdik sonra kapıları en sonda mutfağı

üst dolaplarım beyaz alt mürdüm oldu
kiler dolabı yaptırmadım
evim büyük olduğu için balkonumun birinde bulunan kiler dolabım vardı hala onu kullanıyorum
tezgahım star galaxi granit siyah

ocağım gömme siyah cam
bulaşık makinamıda değiştirdim
hotpoint aldım
tezgah arası parlak beyaz

duvarlarım sempatik lila hafif simli parlak
duvarımı yarıya kadar fayans yaptırıcam yazın şimdi idaretenlik boyadık
duvara bu gün stikırlar yapıştırdım kendi tarzım oldu zaten duvarlar fayans yapılırken çıkıcak
davlumbaz yerine aspiratör aldım daha iyi oldu

bi ara resmini çekicem cuma ameliyat olmak için hastaneye yatıcm iyileşince resimleri koyarım

ayrıca iyikide kırmızı yaptırmamışım diyorum bu haliyle daha çok içime sindi

Back
X