Mutfak Dekorasyonu Yeni mutfağım için acil fikirlerinizi bekliyorum

ssahin83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
387
4
118
Ankara
herkese merhaba. kızlar yenı bir ev aldım mutfak dolabını yaptıracağım ama bir konuda kararsızım. mutfağın üst dolaplarının ölçüsü kaç cm olmalı? yaptıracğım usta 60 cm yapalım cok şık duruyor dedi. 60 cm olunca dolap üzerinde cok boşluk kalıyor 35cm gibi. ama bende dolaplar daha uzun olsun 75-80 cm gibi . nasıl yaptırmalıyım sizce? sizinmutfağınızın üst dolapları kaç cm büyüklüğünde? bana bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim. teşekkürler

Canım eğer yukarıda o kadar fazla boşluk kalıyorsa uzun dolap yaptır bence, değerlenmiş olur.. Hiç de kötü duracağını zannetmiyorum ben..

Bence ustanın dedıgıyke gıbı 60cm yaptır hos duruyor gercekten hatta üstte kalan boşluk bıle yakışıyor boyle dolaplara

herkese merhaba. kızlar yenı bir ev aldım mutfak dolabını yaptıracağım ama bir konuda kararsızım. mutfağın üst dolaplarının ölçüsü kaç cm olmalı? yaptıracğım usta 60 cm yapalım cok şık duruyor dedi. 60 cm olunca dolap üzerinde cok boşluk kalıyor 35cm gibi. ama bende dolaplar daha uzun olsun 75-80 cm gibi . nasıl yaptırmalıyım sizce? sizinmutfağınızın üst dolapları kaç cm büyüklüğünde? bana bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim. teşekkürler

hayırlı olsun canım evin huzurla sağlıkla oturun inşallah.komple duvar boşluğu kalmayacak şekilde yani tavana kadar dolap yaptırmak eskide kaldı şimdi daha küçük oluyor ben de yeni yaptırdım boşluk var kaç cm bilmiyorum ama doğlgaz borusu ile dolap arasında belli bir mesafe olması gerekiyor zaten onu da hesaba katsan iyi olur karar senin tabi ki ama bence 60 cm yeterli:34:

canım ben tam cm i bilmiyorum ama ustaya üstte 30 cm kadar boşluk kalsın dedim oda 28 cm olarak ayarladı alttan açılan 2 kapaklı dolap yapılıyor.senin düz kapakmı

bence tamamenn dolap yaptır bosluk kalmasınnn mutfakta cok dolapp daha duzenlı derli toplu temız gösterıyor hemde kullanıslı oluyor bence...şıklık kadar kullanıslı olmasını da düşünmenızı tavsıye ederımm ..güle güle kullanın sımdıden :)

ben yukarda boşluk kalması taraftarıyım en az 30 cm. kalmalı bence. daha modern görünüyor. zaten o kadar üstlere birşeyler koymak da pek kullnışlı olmuyor. artık alt dolaplar daha fonksiyonel yapılıyor.

Back
X