- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
-
- Konu Sahibi adelebeyin
Konu sahibi üniversite yıllarını verimli gecirmemis , belediyenin İng kursuna gidebilirdi, sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirdi, part time çalışabilirdi. Ben avmde çalıştım, staj yaptım, çocuklara ders verdim, inanın mülakatta hepsini sordular bana, sektör dışı demediler hic.Galiba ben araya bağlar koymamışım kusura bakmayın dil veya iyi bi üniversite demek istedim. Tabiki sadece Üniversiteyle iş bitmiyor normal bir üniversiteden mezun kendini geliştirmiş biri için neden olmasın çok haklısınız
Kesinlikle aynı fikirdeyim sizinleKonu sahibi üniversite yıllarını verimli gecirmemis , belediyenin İng kursuna gidebilirdi, sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirdi, part time çalışabilirdi. Ben avmde çalıştım, staj yaptım, çocuklara ders verdim, inanın mülakatta hepsini sordular bana, sektör dışı demediler hic.
Şuan ben bile keşke daha iyi degerlendirseydim üni yıllarını diyorum bu kadar seye rağmen, ki bu şartlarda adele isi kabul etmeli. İlk 1 yıl para biriktirme ve evlilik fikrinden uzak durmalı, İng öğrenmeli ve deneyim kazanmali. Bu şart.
Konu sahibi üniversite yıllarını verimli gecirmemis , belediyenin İng kursuna gidebilirdi, sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirdi, part time çalışabilirdi. Ben avmde çalıştım, staj yaptım, çocuklara ders verdim, inanın mülakatta hepsini sordular bana, sektör dışı demediler hic.
Şuan ben bile keşke daha iyi degerlendirseydim üni yıllarını diyorum bu kadar seye rağmen, ki bu şartlarda adele isi kabul etmeli. İlk 1 yıl para biriktirme ve evlilik fikrinden uzak durmalı, İng öğrenmeli ve deneyim kazanmali. Bu şart.
Ben biraz istisnayim canım, sartlarim beklentimin ve turkiyenin üzerinde, ama benim arkadaşlarımın geneli 1800-2200 civarı başladı ise. Hepsinin yabancı dili var, staj yaptılar.maalesef öyle pişmanım zaten çalışmadıgıma kurslara gtmedıgıme ama cok gec artık.. sz ne kdara basladınız işe?
iibf ama hangi bölüm? açıköğretim mi yoksa normal mi?iibf..
bnde staj yaptım ama cevremde bıle oyle maaş duymadım ne işine girdiler öyle o maaşla merak ettım acıkcasıBen biraz istisnayim canım, sartlarim beklentimin ve turkiyenin üzerinde, ama benim arkadaşlarımın geneli 1800-2200 civarı başladı ise. Hepsinin yabancı dili var, staj yaptılar.
iibf ama hangi bölüm? açıköğretim mi yoksa normal mi?
İç denetçilik, satis-pazarlama departmaninde asistanlik, universitede araştırma görevlisi, kamuda uzmanlık, bankada uzmanlık, vb islere başlayan arkadaşlarım var. Bazılari da büyük şirketlere ise girdi. İdari işlerde, insan kayn. Çalışıyorlar.bnde staj yaptım ama cevremde bıle oyle maaş duymadım ne işine girdiler öyle o maaşla merak ettım acıkcası
bnde staj yaptım ama cevremde bıle oyle maaş duymadım ne işine girdiler öyle o maaşla merak ettım acıkcası
İç denetçilik, satis-pazarlama departmaninde asistanlik, universitede araştırma görevlisi, kamuda uzmanlık, bankada uzmanlık, vb islere başlayan arkadaşlarım var. Bazılari da büyük şirketlere ise girdi. İdari işlerde, insan kayn. Çalışıyorlar.
iyiymiş gercekten boyle maaşları duydukca hatamı yapcam kabul ederlerse benı dıyorum bu işe başlayarak ama yok arayan soran yok torpil yok..
evliliği hemen düşünmüyorumki zaten daha var yani bn sadece ufakta olsa birikim yapıcam acelem yok öle 3-5 aya evlenmıcem yanı.Hangi üniversiteden mezunsun ?
siz ne mezunusunuz?ben 4 sene önce mezun oldum. istanbulda bu civarda ücretlerle işe başladık 4 sene evvel. ama yabancı dilin etkisi çok fazla sanırım.
siz ne mezunusunuz?
amerikan kültürü ve edebiyatı. ingilizcemiz iyi olduğu için öğretmenlik dahil pek çok alanda işe giren arkadaşlarımız oldu, havayolları, özel şirketler gibi.