- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
-
- Konu Sahibi Duka Tesla
4. Turda en çok oyu alan 2 aday kaldı Akp ve Chp'nin adayı. Mhp de Chp'yi desteklemeyerek Akp'li adayın başkan seçilmesini sağladı.
Bence Akp sempatizanı arkadaşlar hiç erken seçim falan demeyin Devlet Bahçeli her fırsatta destekleyip yardımınıza koşuyor sizin, üzülmeyin.
Bahçeli kendi seçmeninden çok Akp ve Akp destekçilerinden övgü aldığını görerek yaptığı işin vehametini kendi hesap etsin.
bendeuyeolcam Seçim meydanlarında Akp'yi deliler gibi eleştirip ilk fırsatta yancısı olmak çok ilkeli ve tutarlı bir davranışmış gibi gelmedi bana.
Iyi de Hdp'yi de deliler gibi elestiriyordu. Ama onla koalisyon herhangi bir birliktelik hos görülüyor da neden Akp ile görülmüyor?
Mhp naparsa suclu. Akp ile yapsa auwww, chp hdp ile yapsa auwwww , muhalefet kalsa auwwww. Cok komik geliyor bana bunlar.
Laa bu Mhp size netti gardas
Litfen burdan Mhp li olduğum sonucuna varmayin cok rici ediyorum
Zira Chp'nin yıllarca Hdp'yi eleştirip sonra da Akp'ye dönüp, vatanı satıyorlaaaar, yaygarasına karşın Akp'ye karşı olabilmek adına Hdp ile birleşmeleri çok ilkeli ve tutarlı :)
Daha geçen günlerde Demirtaş, bize vebalı gibi davrandı Chp, diyordu.
Sonra bir adayları varken, Chp'nin adayını desteklemesi çok ilkeli ve tutarlı.
haa şunu bileydin mhp yardıma koşacak tabi chp ve hdp geride kalsın bi zahmett..haaa hdp ve chp dostluğuda pek bi manidar4. Turda en çok oyu alan 2 aday kaldı Akp ve Chp'nin adayı. Mhp de Chp'yi desteklemeyerek Akp'li adayın başkan seçilmesini sağladı.
Bence Akp sempatizanı arkadaşlar hiç erken seçim falan demeyin Devlet Bahçeli her fırsatta destekleyip yardımınıza koşuyor sizin, üzülmeyin.
adamlar iktidar olsunlar da ne olursa olsunlar baksana hdp ile bile kankiler ..Baykal heycan yaptiydi ama ne alcaksin siyhaset
En cokta bu chp lilerin olmayan bir iktidar havasina girip sonra bi guzel havalarinin inmesine aglasak mi gulsek mi
merak ettim hdp ye ve chp ye bu davranışta bulunsaydı gene böylemi yazacaktınn..mhp niye geçersiz oy kullanmış ki akp'ye açıkça vereymiş dolaylı yoldan vereceğine .. vatanı böyle mi düşündün diye sorarlar adama.. o meydanlarda çıkıp akp hdp işbirliği yapıyor diyen sen değil miydin yoksa ? bugünkü tabloda kimin işbirliği yaptığını açıkça gösterdin .. senin eve de 'yol' yaparlar artık.. olmadı bi mercedes.. bi iki gemicik... hatta makarna kömür yanında bi de 'piskeviiiitttttttttt ''' hülooooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ !!!!
haa şunu bileydin mhp yardıma koşacak tabi chp ve hdp geride kalsın bi zahmett..haaa hdp ve chp dostluğuda pek bi manidar