yeni makyaj yarısması icin

hangisi

• arap makyajı

OY: 17 26,2%
  • ünlü makyajı

OY: 48 73,8%

• Ankete Katılan
    65
farklı makyaj konuları benim aklımda da vardı ama daha cok arap ve unlu makyajı arasında kalındıgı icin ikisini anket konusu yaptım..

kızlar ne olursa olsun yılbaşından sonra olsun lütfeenn

ben anca o zaman katılabilecğim

Düsündüm'de aslinda bu mevsime uygun bir BUZ MAKYAJI yapabilirdik..

birden aklima geldi paylasmak istedim.

Moon canim benim,insallah terbiyesizlik ve saygisizlik olarak algilamazsin.

Cok üzülürüm yoksa.

yok canım niye algılıyım:) ben surekli arap ve unlu makyajı isteniyor diye anket actım herkes fikrini soylesinki ona gore yarısma konusu secilsin zaten

yok canım niye algılıyım:) ben surekli arap ve unlu makyajı isteniyor diye anket actım herkes fikrini soylesinki ona gore yarısma konusu secilsin zaten

biliyorum canim opuyorumnanaktan

yagmur yagiyorda burda bir an öyle aklima geldi sadece delikafadulden

bilmiyorumki canım buz makyajındaki renklerde beyaz aırlıklı olucakya hep belki cok cekici gelmeyebilir

CADI MAKYAJI ÇOK İLGİNÇ VE KOMİK OLUR GİBİ GELİYOR AMA BİLMEM Kİ NE DERLER:jeyyar:

ben arap makyajı dedim ünlü makyajı nasıl olurki bende katılcam bu sefer

unlu makyajı begendiginiz bir unlunun tarzında makyaj olur birebir benzemeli tabi

yılbası atlatıldıktan sonra istenmisti yarın veya pazar gunu baslatılabilir

palyanço makyajı olabilir arkadaşlar
bide aklıma gelen makyaj yapmamış qibi duran makyaj yarışması..çünkü bunu çoğu kişi merak ediyor bu sitede..makyajlı ama makyajsız gibi durmak belki fikir olur..zemuszemus

cok secenek var aslında hepsini denemek lazım:)
yarısma baslatılsınmı ya

başlasın:) keşke japon sokak modası makyajı olsaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…