1.yüzüme nemlendirici krem sürüyorum ( su siralar arko bögürtlen kullaniyorum
)
2.saclarimi yapiyorum ( bu süre icinde cildim kremi emmis oluyor)
3.günes kremi sürüyorum ( ben 15 faktörlü nivea tercih ediyorum)
4dislerimi fircaliyorum ( yine kremi emme fasli)
5.renksiz pudrayla yüzümü büyük fircayla pudraliyorum ( ben renksiz pudrayi m.a.c kullaniyorum)
6.süngerle göz üstlerimi pudraliyorum renksiz pudrayla ( göz makyajim kalici olsun diye)
7. rimel sürüyorum kirpik diplerinden basliyarak yavas yavas yukari cek ( ben suan dior ve loreal kullaniyorum keyfime göre)
8.göz alti morluklarini kapatmak icin kapatici sürüyorum göz altlarima serce parmaklarimla yediriyorum
9.bronz pudrayla yüzümü pudraliyorum komple ( top alliklarida kullana bilirsin bu is icin ama dikkat et cok simli olmasinlar)
10.kahve rengi kalemle göz kapaklarima kalem cekiyorum ayni sekildi göz altimada kalem cekiyorum
11. elmacik kemiklerinden hafif sakaklara dogru allik sürüyorum daha kücük bir fircayla ( ben pembe yada seftali tonlari tercih ediyorum)
12. kahverenkli bi farla cok hafif kaslarimi belirginlestiriyorum, bunun icin far fircasi kullaniyorum (benim kaslarim syk degiller o yüzden bunu yapiyorum)
veeee bittiiii :))))
madde madde sayinca insana uzun geliyor ama bunlari yapmam 10 dk felan sürüyor. Ben kumral oldugum icin kahve rengi kalem yada gri kalemi tercih ediyorum daha dogal duruyor.Gece disari cikicaksak siyah kalem ve far tercih ediyorum.
gündüz makyaji icin bazen kalem bitiyor yada bulamiyorum falan ozaman kahve farla ince ince geciyorum gözüme ayni kalem cekmis gibi oluyor ( denemelisin )
marka tercihleri icin kesinlikle kraylon tavsiye etmem cünkü o marka sahne sanatlari icin üretilmistir fakat türkiyede amacinin disina cikmis. Cildini gereksiz yipratirsin.
Minaral fondöten icin birsey diyemem kullanmadim
Dior ve Chanel kullaniyorum ikisindende memnunum her iki markaninda farkli derecede kapatici özelligi olan fondötenleri var.
diorskin ICONE günlük kullanim
dior CAPTURE TOTEL gece kullanimi icin daha ideal
markalar ürünler arasindaki farki kendin deniye deniye kendine en uygununu bulucaksin. Benim kullandigim ürünler agirlik olarak Dior ve Chanel ama flormarin kömür karasi simli farindan vazgecemem mesela, göz alti aydinlaticim maybelin. Dolasirken bakiyorum rengi kokusu kutusu hosuma gidenleri aliyorum artik icinden hangisi kullanincada hosuma giderse sürekli almaya devam ediyorum yoksa hemen bi arkadasima veriyorum.