Yeni Lenslerimmm... Yorumlarınızı bekliyorum :) :) :)

V

vamp

Ziyaretçi
silindi.....

Son düzenleyen: Moderatör:
LENSLERıNı BEGENDıııMMM
bu arada kaşların kötü durmuyor bu aralar kalın kaş alınmamış doğal olan daha popüler
millet kaş ektiriryor canım bence kaşların güzel

teşekkürler gonca. ben aldırmayı düşünüyordum annem vazgeçirdi :KK70:

bende çok begendim canım güle güle kullan.

lens işte ne yorum yazayım ki bildiğimiz lens hayır suratını görsem yazacağım yakışmış die ama o gözden lens reklamında da var ne yazayım ki:umursamaz:

beğendim ama tam fikrimi yüzünü görünce böyleyebilirdim kas alma işinede hiç bulasma bırak bele güsel

aaa benim lensimden
çok güsel olmuş opuyorumnanaktan

Bunlar yeni lenslerim... Elegance Sky Blue... Gök mavisi ama yeşilimsi sanki? :S

Bu arada kaşlarımı şimdiye dek hiç aldırmadım. Kötü duruyor olabilir ... yerimseniben

19062009001o.th.jpg

canım ben eleganceyi pek sevmem aslında ama bu resimde çok güzel durmuş
normalde de böyle duruyorsa çok güzel
bu arada kaşlarına dokınma bence
ben de lisedeyken aldırmayı çok istemiştim ağlamıştım hatta ama annem izin vermemişti
ve şuan dua ediyorum anneme iyiki izin vermemiş diye
hayatımda hiç aldırmadım ve aldırmayıda düşünmüyorum
çünkü gerçekten artık kalın kaş moda ve de çok doğal duruyor..

lens işte ne yorum yazayım ki bildiğimiz lens hayır suratını görsem yazacağım yakışmış die ama o gözden lens reklamında da var ne yazayım ki:umursamaz:

canım yakışmış mı yakışmamışmı değil sorun ,
arkadaş lensin yapısından renginden doğal durup dumadığından bahsetmemizi istiyoır
öyle olsa zaten tam yüzünü koyardı..

kusura bakma ama ben pek begenmedim acikcasi. belki fotograftan da öyle görünebilir ama. bana biraz soguk bi hava verdi.ama kaslarin güzel aldirma bence

düzelttim...artık tüm yüzü gördüğünüze göre yorumlarınızı bekliorm :)

canım sana çok yakısmıs we sakın kaslarına dokunma çok gusel duruyoooo

elegance da damarlanma çok fazla değilmi ya..bu resimde sanırım çok net ve yakın çekim olmadığı için pek belli olmamış...
.bence lensleri göstermek istiyorsanız net ve çok yakın çekim yapın ki,biz lensin nasıl durduğunu damarlanma var mı yokmu,rengini,görebilelim...

benim gözlerim çok koyu renkli normalde ondan damarlanma görünmüor olabilir yabi o resmdeki gibi durdu lens...

Madem sileceksiniz niçin konu açıyorsunuz?

Süpermiş gerçekten.
"Silindi" renk lensleri bende çok seviyorum.
Güle güle kullan.

X