Yeni Kurulacak Yuvamıza Halı ( Yardım )

SerHatice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.623
30
108
kızlar merhaba.yeni kuracağım evime halı araştırmasındayım.hem çok şık olsun hem de kaliteli olsun istiyorum.size sorularım olcak; mutfağa hangi halı ?
giriş halısı ? ( uzun hol şeklinde değil girişimiz normal kare bir oda )
oturma odam berjerler ve koltuklar sade açık vizon tay tüyü kumaştan ama tüm yastıklar çiçekli oturma odama halı önerisi?
yatak odam bu http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/640930-yatak-odama-bakin.html
yatak odama da halı önerisi lütfen ....

zevkinize güvenerek sabırsızlıkla bekliyorum yorumlarınızı :16:

şekerim salonda açık renk ipek shaggy kullanıyorum memnunum
girişte de desenli bi shaggy var pofuduk duruyolar
mutfakta ise en kullanışlısı şu makinada yıkanan ince halılar varya onlar.
ben koçtaştan 70 tl ye falan almıştım lekeyi ıslak mendil bile çıkarıyo hem de renk renk var

şekerim salonda açık renk ipek shaggy kullanıyorum memnunum
girişte de desenli bi shaggy var pofuduk duruyolar
mutfakta ise en kullanışlısı şu makinada yıkanan ince halılar varya onlar.
ben koçtaştan 70 tl ye falan almıştım lekeyi ıslak mendil bile çıkarıyo hem de renk renk var

teşekkür edreim canım... ipek shagy hangi marka ? ipek shagy yatak odasına alayım diyorum.

haticecim ,giriş bölümün kare ise orayı sıcak göstermek ve bir oda havasında göstermek için aynı antrenin ebatlarında kare bir halıya ihtiyacın olacak ,
yanlardan çok fazla yer döşemesi görünmesin bana kalırsa ,
o zaman giriş direk soğuk bir hava veriyor insana ,
antrende genelde hangi renk hakim olacak ,duvarlar ne renk olacak ,kullanacağın obje veya tablo türü bişey olacakmı mesela ,
eğer onları seçtiysen veya hazırda var ve kullanacaksan o objelere uygun renkler olsun mutlaka ,ama girişte shagy halı çok zarif duruyor ,bence kesinlikle bu yönde vermelisin kararını ,
salonda koltuk minderlerin çiçekli ise mutlaka halın düz desensiz olmalı ,insanın bir halıcıya gittiğinde aklı kalıyor tüm desenlerde eve bir getiriyorsun hiçbişeyle uymuyor ,bu yüzden düz renk tercih etmen avantajına olacaktır ,
benim halımı gördün mü bilmiyorum ama düz krem rengi ,kaşmir marka safir model shagy ,içinde hafif pırltıları var ve oldukça şık duruyor..

güzel tercihler yapacağına eminim canım ..

canım kırlentlerin çiçekli ise halıyı daha sade bişey düşünebilrsin.ben de yakınlarda halı aldım royali tavsiye ederim.süper halılar var:)ayrıca daha önce de bu firmanın halılarını kullandım.kalite olarak da hiçbir şikayet yaşamadım.

Back
X