• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni kurduğum kreşe eleman arıyorum

Inquisitive

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Şubat 2008
2.857
4.768
658
Sakarya
merhabalar, eski KK üyelerinden biri olarak İstanbul Anadolu Yakasında Kozyatağında kurmakta olduğumuz kreş için eleman arayışını da buradan yapalım dedik.

Minik bebeğimin bakımını daha iyi yapabilmek, benim gibi çalışma hayatında sıkıntı çeken annelere yardımcı olabilmek için tüm varlığım ile bu işe giriyorum, ODTÜ'lü, kariyer sahibi ve İktisat alanında doktor olmama rağmen bu işte de başarılı olabilmek adına ayrıca kendim de çocuk gelişimi okuyorum.

Şimdi ise kurucu müdür ve grup sorumlusu arayışımız bulunuyor. SHÇEK normlarına uygun olarak (müdür pozisyonu için sosyal hizmet pedagoji ve okul öncesi bölümleri 4 yıllık program mezunu veya 2 yıllık mezun olup bu alanda 2 yıl deneyimini belgeleyebilen ya da emekli ilk orta ve lise müdürlüğü yapmış; grup sorumlusu için kız meslek lisesi çocuk gelişi mi mezunu ya da sayılan 2 yıllık önlisans programlarını bitirmiş olmak gerekiyor.) iş arayan işsiz arkadaşları, okulundan mezun olmuş ama çocukları için evde olan ev hanımlarımızıemekli müdürlerimizi iş hayatına kazandıralım diye düşündük.

İlgilenenler buradan ya da özel mesajla iletişim bilgilerini bırakabilir, ya da cerozer@yahoo.com.tr adresine mail atabilirler.
1 ay içerisine evrak işlemleri tamamlanarak faaliyete geçeceğiz, o yüzden hızlı cevap bekliyorum.

merhaba,
Hayırlı olsun umarım herşey umduğunca güzel olur.

Son düzenleme:
merhaba hayirli olur inslh yeni isiniz.

ilaninizin baslogini okiyunca birden sevindim bende anadoludayim ve kizimdan dolayi calisamiyorum
detayi okuyunca uzuldum diplomam yok
allaha emanet olun

merhaba yeni işiniz hayırlı olsun :) bir öğretmen olarak ki hatta atanamayan bir öğretmen olarak neden okul öncesi öğretmenliğini secmediğime üzülürüm hep...müdürlük için de başvuru yapamıyorum anladığım kadarıyla o zaman bir hayırlı olsun demek istedim.iyi günlerde okutunuz yavrucakları :)

Back