- 23 Ağustos 2014
- 251
- 17
- 68
- 44
- Konu Sahibi fashiongirl80
[OTE="fashiongirl80, post: 36627117, member: 620533"]Şu an yok canım. 40 tl yapıyor hepsi canım.
Bana daha uygun bir fiyat veremez misin?[/QUOTE]
size özel mesaj atılmıyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[OTE="fashiongirl80, post: 36627117, member: 620533"]Şu an yok canım. 40 tl yapıyor hepsi canım.
size özel mesaj atılmıyor mu[/QUOTE]Bana daha uygun bir fiyat veremez misin?
3 parçayı 35 yaparım size[/QUOTE]size özel mesaj atılmıyor mu
3 parçayı 35 yaparım size
rodi neon sarı gömlek satıldı5 TL ve 7,5 TL yeni ürünler eklendi
Eki Görüntüle 1224708 Eki Görüntüle 1224705 Eki Görüntüle 1224704 Eki Görüntüle 1224700
exess marka gözlük satıldıEXESS MARKA KENARLARI TAŞLI KULLANILMAMIŞ, CAMI KAHVERENGİ RENKTE, TEMİZ ÇİZİKSİZ
FİYATI 30 TL
sarı elbise satıldıcıvıl cıvıl çiçekli elbise Tiffany 36 beden 10 TL (rahat kesimli üst kısmı düğmeli) 2-3 defa giydim yeni gibi kusursuz
Sarı elbise hiç giyilmedi small beden Busem marka penye ve astarlı 10 TL
Lila elbise Pitti marka 38 beden yazsa da 36 bedene uygun 1-2 defa giydim sırt kısmı lastikli 10 tl
Şal desenli pudra elbise 36 beden astarı yok ama içini göstermiyor hiç giymedim 10 tl
Tunik gömlek Medıum beden kolları capri ve uzun olabiliyor, saten gibi yumusak 10 tl 1-2 defa giydim
HEPSİ YENİ VE TERTEMİZ
su yeşili olan satıldıRODİ marka SMALL beden lila, nar çiçeği ve su yeşili hiç kullanılmamış spor gömlekler tanesi 5 TL
Etiketleri üzerinde olan ürünlerim var, Kullanılanlar de en az 1-2 defa giyilmiştir. Hepsi problemsizAlmak isteyenlere indirim yapıyorum
gözlük ve taytlarım yakında geliyorEtiketleri üzerinde olan ürünlerim var, Kullanılanlar de en az 1-2 defa giyilmiştir. Hepsi problemsiz
Evet canım elimde beğendiklerin 55 Tl yapıyorbu ürünler elindeler mi? toplam ne kadar ediyor?
Hangi gömlek ve tişört ?gömlek ve tişörtü sevdim ama pahalılar
Rodi gömlek satıldı.ilk sayfadaki etiketli urunler beyaz desenli tişört ve rodi gömlek