- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi fashiongirl80
-
tamam haber bekliyorum sizden tsk ederimGözlük okey ama pazt. Ye kadar bekleyelim indirimli farklı ürünler olabilir diye:) tuniğin tarzını kızım belki begenmez diye tereddüt ettim isteyen olursa hayırlı olsun şimdiden...
İkisi benim icin ok ayirirmisin ? Diger ekleyecekleeine de bakayim fiyatta anlasirsak okRodi tunik neon sarı yazıyor ama bana göre tatlı bir fıstık yeşili. bedeniniz 38 ise daha iyi olur ben 34-36 giyiyorum bol geliyor.Koton bluz da gerçekten şık duruyor buyuk geliyor bana Evet 37 numara deri sandalet, ayakkabı ve bot ekleyeceğim
tamam fotoları çekip ekleyeceğimRodi tunik ve koton bluz la iilgileniyorum tunigin rengini fotodan pek anladim
İkisi benim icin ok ayirirmisin ? Diger ekleyecekleeine de bakayim fiyatta anlasirsak ok
Kelebekli tunik çok uzun değil ve bol kesim değil. Capri de üst kısmı oturuyor lastik kısmı üzerinde hafif bolluk oluyor ve dökümlü duruyor.Bu kaprinin durusu nasil? Kelebekli tunik uzun ve bol kesim mi?
Düşünürseniz kelebekli bir model daha ekledimKelebekli tunik çok uzun değil ve bol kesim değil. Capri de üst kısmı oturuyor lastik kısmı üzerinde hafif bolluk oluyor ve dökümlü duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?