Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni kolyeler geldi, Gömlek,tunik,hırka,elbise (toplu alımda indirim)
ilk resim dore renginde taşlı vogue art marka, hafif topuklu ayakkabı 15 tl, (bir kere giyildi)
ikinci neon sarı Small beden (yalnız salaş ve bol bir model) Rodi marka tunik/gömlek 10 TL(etiketi üstünde)
üçüncü resimdeki koton marka Medium beden bluz 15 TL (etiketi üzerinde) üstünde kumaş fiyonklar var, kolları beyaz puantiyeli ve şifon
Kom marka dore ve mor bikini 38 beden (bir kere giyildi) 20 TL, bikini altında mor süsleri var
Beyaz olan dantelli, le Jardin Marka 85 B cup kullanılmamış, desteksiz 5 tl
Fuşya olan Orkide Marka 85 B marka 1-2 defa kullanılmış ve iyi durumda desteksiz 5 tl
Rodi tunik neon sarı yazıyor ama bana göre tatlı bir fıstık yeşili. bedeniniz 38 ise daha iyi olur ben 34-36 giyiyorum bol geliyor.Koton bluz da gerçekten şık duruyor buyuk geliyor bana Evet 37 numara deri sandalet, ayakkabı ve bot ekleyeceğim
tv reklamlarından hatırlarsınız dolap organizeri hiç kullanmadım 5 tl
termal sauna kemer (çok terletiyor) kalça ve bel bölgesinde kullandım iyi durumda 5 tl