- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
- Konu Sahibi susgun peri
-
Bu bakim yaglari bim marketlerde tanesi 3.75 e satiliyor. 8 lira Yazmissiniz tanesine
evet çünki ben 15 tl ye aldım aktardanBu bakim yaglari bim marketlerde tanesi 3.75 e satiliyor. 8 lira Yazmissiniz tanesine
Ayni marka organix bim marketlerde 3.75 dedigim gibi. Uyarmak istedim, iyi satislar.evet çünki ben 15 tl ye aldım aktardan
saol ben çok oldu alalı ve bulunduğum yerde bim market yok cnmAyni marka organix bim marketlerde 3.75 dedigim gibi. Uyarmak istedim, iyi satislar.
Olabilir tabi ki gormemis olabilirsiniz ama bu fiyattan hem alan olmaz hem de cogu kisi biliyordur bunlarin fiyatini yanlis anlasilirsiniz ticaret yapmaya calisiyor gibi dusunebilir insanlar. O yuzden uyarimi yapayim dedim. Iyi satislar, iyi yillar bu arada:)saol ben çok oldu alalı ve bulunduğum yerde bim market yok cnm
TMM CNM OLUR BN ŞUAN MUSAİT DİĞİLİM YARIN BAKIP DÖNERİM SANA TMM MIsen fazla beğenirsen ben bir kaç bişey ekleyebilirim
bunlar önceliğim
Sonucta siz aldiginiz fiyatin yarisini koymussunuz belki genel fiyati da odur bim de satilmasina sasirdim olabilir belki icerigi farklidir yada kisa bir donemdir kendinizi neden kotu hissettiniz :)BEN 15 TL YE ALMIŞTIM AKTARDAN O YÜZDEN 8 TL DEDİM SAĞOLSUN BİR ARKADAŞ UYARDI BİM MARKETLERDE VARMIŞ 3.75 TL YE SATILIYOMUŞ BUYRUN BURADA 2 TL2 tl olmuşturrrr
2 tl olmuşturr
ne biliyim cnm ya arkadaş öle bir söylediki yani sanki ben ticaret yapmak için filan o fiyatı koymuşum gibi ben zaten ticaret yapcak olsam takasa açık olmam ve fiyatları oldukçada yüksek tutardım yaniSonucta siz aldiginiz fiyatin yarisini koymussunuz belki genel fiyati da odur bim de satilmasina sasirdim olabilir belki icerigi farklidir yada kisa bir donemdir kendinizi neden kotu hissettiniz :)
saol cnm teşkr ederim :)Yani iyi niyetiniz belli oluyor sanki yanlis yapmissiniz da hemen duzeltmek istemissiniz seklinde alladim ben li fiyatini belirtmediginiz icin olabilir moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?