- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 34
- Konu Sahibi beutyandbeast
2 ay önce boşanma kararım kesinleşip nüfusa bildirim gitti ve tüm sistemlerde kızlık soyadımla yer alıyorum.
Yeni kimlik için başvuru yapalı 1 ay oluyor. Biliyorsunuz artık eski tip kimlik kartları bitti ve çipli kimlik kartları hazırlanıp gönderilmesi bir süre alıyor, aynı gün teslimi gerçekleşmiyor.
Ve ben hala bekliyorum.. Şuan elimde eski kimliğim var eski soyadımla.
Gelecek hafta, yurtdışında bir görüşme olacağını ve beni göndermek istediğini söyledi patronum.
Benim için muhteşem bir deneyim olacak. Gitmeyi çok çok çok istiyorum
Çok kısa bir dürede hemen işlemlerimi halletmem gerek.
Yarına pasaport başvurusu için randevu aldım emniyetten.
Gideceğim ama kimliğim yok ve bu benim suçum değil. Eski kimliğimde ki soyadım da görünmüyor sistemlerde. Pasaportum tabi ki yeni yani kızlık soyadımla çıkacak. Ama gerekli evraklar arasında kimlik kartının orjinali ile gitmek gerektiği yazıyor. Napacağım??
Pasaportum hadi çıktı, uçağa binebilecek miyim kimliksiz? Havaalanında hem nüfus cüzdanı hem pasaporta mı bakılıyor?
Pasaportumun bu hafta içi çıkma ihtimali nedir??
Başvuranlar kaç günde elinize ulaştı bilgi verirseniz çok sevinirim.
Birde bu nüfus cüzdanı problemim ile ilgili bir fikri yada deneyimi olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Yeni kimlik için başvuru yapalı 1 ay oluyor. Biliyorsunuz artık eski tip kimlik kartları bitti ve çipli kimlik kartları hazırlanıp gönderilmesi bir süre alıyor, aynı gün teslimi gerçekleşmiyor.
Ve ben hala bekliyorum.. Şuan elimde eski kimliğim var eski soyadımla.
Gelecek hafta, yurtdışında bir görüşme olacağını ve beni göndermek istediğini söyledi patronum.
Benim için muhteşem bir deneyim olacak. Gitmeyi çok çok çok istiyorum
Çok kısa bir dürede hemen işlemlerimi halletmem gerek.
Yarına pasaport başvurusu için randevu aldım emniyetten.
Gideceğim ama kimliğim yok ve bu benim suçum değil. Eski kimliğimde ki soyadım da görünmüyor sistemlerde. Pasaportum tabi ki yeni yani kızlık soyadımla çıkacak. Ama gerekli evraklar arasında kimlik kartının orjinali ile gitmek gerektiği yazıyor. Napacağım??
Pasaportum hadi çıktı, uçağa binebilecek miyim kimliksiz? Havaalanında hem nüfus cüzdanı hem pasaporta mı bakılıyor?
Pasaportumun bu hafta içi çıkma ihtimali nedir??
Başvuranlar kaç günde elinize ulaştı bilgi verirseniz çok sevinirim.
Birde bu nüfus cüzdanı problemim ile ilgili bir fikri yada deneyimi olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum