- Konu Sahibi CennetKokulum
-
vallaha aynısı canım orınalıde denedım acııda dp oyle ama bu fırma basarılı ledı bana
dp acik parfumde gayet basarili bence
ya bugune kadar hep D&P kullandım ben tabı basarılıdır ama cok yaglı bır hıs bırakıyor bence bu son yaptırdıım yer oyle degıl bu talep dogrultusunda urtetıyor yanı en cok tutulan parfumler var mesela dp de lıste sabıt ben boyle dusunyorum canım bargello parfum dıye bır yer 30 subesı varmıs tr de ıstanbuldada var
vallaha dp de kalıcı dıgerıde ama o markdan cok kokunun ıcerııyle alakalı fresh kokular cabuk ucar ama agır kokular buram buram kalır yanı the one ıle hıpnotıc posıon bır olamaz orınaldede dolumdada zaten en basarılı taklıtler aır kokulardadır adres ıcın ozel maıl adresını ver burdan paylasmak yasak atarım canım
zen e baktım bugün chanel den hiç farklı gelmedi bana sanki neredeyse birebir aynısını yapmışlar..yani sıksam kimse farklı olduğunu düşünmicek bile nerdeyse chanel sayılacak..bilmiyorum hiç fark göremedim tekrar denicem, dp lerde yoktu sordum bikaçına orjinaline baktım..bide alien denedim accaip ağır ya kışın bile kullanırmıyım bilmiyorum farklı bi kokusu var ama tatmin etmedi beni güzellik olarak..sanırım bugün denediğim jil sander - este lauder - alien - zen ve burbery beat den en beğendiğim burbery beat olduu..dediğim gibi zen güzel bana göre çünkü chanelide beğeniyodum ama herkeste var kullanmıyodum o yüzden zende bana pek farklı gelmedi.. şu alien dursun bakalım daha hafifledikçe nasıl olacak belki yumuşar biraz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?