• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni kefettim, efsane olacana inandm....

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
Shesido ZEN soze baslarken herkesın zevkının cok farklı olduunu belırtmek ısterım ben cok fresh kokulardan hoslanmayan cıceksı kokularında hepsını sevmeyen bırı olaraktan bu parfume hayran kaldım sızde benım gıbı kokuda farklı notalar ıstıyosanız kesıften degısımden izemden hoslanıyorsanız muhakkak denenmelı derım ılk sıkıdıında pek hos kokmayan(erkek parfumu gıbı) tenınızde sızınle bırlıkte degısen her notası olan bır parfum tarıfe elınce odunsu gıbı desem fazla olur ama otantık bır koku bırde yaz versıyonu cıkmıs denemedım onu su an elımde alıen percıve ve ck euporıa var bunlar bıtsın ılk ısım zen almak olcak 7 kere denedım

ya bugune kadar hep D&P kullandım ben tabı basarılıdır ama cok yaglı bır hıs bırakıyor bence bu son yaptırdıım yer oyle degıl bu talep dogrultusunda urtetıyor yanı en cok tutulan parfumler var mesela dp de lıste sabıt ben boyle dusunyorum canım bargello parfum dıye bır yer 30 subesı varmıs tr de ıstanbuldada var

ya bugune kadar hep D&P kullandım ben tabı basarılıdır ama cok yaglı bır hıs bırakıyor bence bu son yaptırdıım yer oyle degıl bu talep dogrultusunda urtetıyor yanı en cok tutulan parfumler var mesela dp de lıste sabıt ben boyle dusunyorum canım bargello parfum dıye bır yer 30 subesı varmıs tr de ıstanbuldada var

Bargello Istanbulun hangi semtlerinde var acaba? Canim birde d&p mi yoksa bargellomu uzun süre kaliciligini koruyor?

vallaha dp de kalıcı dıgerıde ama o markdan cok kokunun ıcerııyle alakalı fresh kokular cabuk ucar ama agır kokular buram buram kalır yanı the one ıle hıpnotıc posıon bır olamaz orınaldede dolumdada zaten en basarılı taklıtler aır kokulardadır adres ıcın ozel maıl adresını ver burdan paylasmak yasak atarım canım

zen e baktım bugün chanel den hiç farklı gelmedi bana sanki neredeyse birebir aynısını yapmışlar..yani sıksam kimse farklı olduğunu düşünmicek bile nerdeyse chanel sayılacak..bilmiyorum hiç fark göremedim tekrar denicem, dp lerde yoktu sordum bikaçına orjinaline baktım..bide alien denedim accaip ağır ya kışın bile kullanırmıyım bilmiyorum farklı bi kokusu var ama tatmin etmedi beni güzellik olarak..sanırım bugün denediğim jil sander - este lauder - alien - zen ve burbery beat den en beğendiğim burbery beat olduu..dediğim gibi zen güzel bana göre çünkü chanelide beğeniyodum ama herkeste var kullanmıyodum o yüzden zende bana pek farklı gelmedi.. şu alien dursun bakalım daha hafifledikçe nasıl olacak belki yumuşar biraz??

vallaha dp de kalıcı dıgerıde ama o markdan cok kokunun ıcerııyle alakalı fresh kokular cabuk ucar ama agır kokular buram buram kalır yanı the one ıle hıpnotıc posıon bır olamaz orınaldede dolumdada zaten en basarılı taklıtler aır kokulardadır adres ıcın ozel maıl adresını ver burdan paylasmak yasak atarım canım

Canim sana özel msj gönderdim cevaplarsan sevinirim.

zen e baktım bugün chanel den hiç farklı gelmedi bana sanki neredeyse birebir aynısını yapmışlar..yani sıksam kimse farklı olduğunu düşünmicek bile nerdeyse chanel sayılacak..bilmiyorum hiç fark göremedim tekrar denicem, dp lerde yoktu sordum bikaçına orjinaline baktım..bide alien denedim accaip ağır ya kışın bile kullanırmıyım bilmiyorum farklı bi kokusu var ama tatmin etmedi beni güzellik olarak..sanırım bugün denediğim jil sander - este lauder - alien - zen ve burbery beat den en beğendiğim burbery beat olduu..dediğim gibi zen güzel bana göre çünkü chanelide beğeniyodum ama herkeste var kullanmıyodum o yüzden zende bana pek farklı gelmedi.. şu alien dursun bakalım daha hafifledikçe nasıl olacak belki yumuşar biraz??

canım dedıgın cahanel chance sanırım cok popiler oldugu ıcın hıc denemedım bıle kokusunu bılmıyorum yorum yapamıycam ama cahanel 5 den bahsedıyosan alakasız koku oturunca cok hos oluyor alıende oyle cok soft oluyor oturunca hafıf kokulardan hoslananlar bunlardan hoslanmaz tabı ben kokuda hos kokmaktan daha fazla beklentı ıcerısındeyım cok noktalı kokulardan hoslanıyorum zen onun ıcın cok hosuma gıttı beat vanılya cıcek net bır koku evet guzel dedıım gıbı tarz meselesı

1265.jpg
Ben denedim hosuma gitti durdukcada daha bir hos oldu kokusu.

Back
X