Yeni kazakta bel kısmında hat halinde renk açıldı:( Yardım?

dewpoint

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
13
1
611
İstanbul
Hanımlar merhaba,

Yeni, lila rengi, pamuklu çok şeker bir kazağım var..2010 Temmuz'unda doğumgünüm için hediye geldi, Türkiye'nin bilinen harcıalem markalarından birine ait.

Bir yıkadım iki yıkadım birşey olmadı..Ne çekti ne soldu..1-2 kere giydim sonra 6 ay kadar hiç el sürmedim..Çünkü o süreçte (ne bahar ne yaz), kendi evimizde değildik. Döndüğümde evde duran kıyafetleri yıkayayım, yazlık kışlık olarak tekrar tasnif edeyim dedim. Attım bir grup benzer çamaşırla yıkadım.

Kesinlikle renk açıcı, çamaşır suyu vs kullanmadım. Sadece Perwoll pembe şişeden ve Domestos'un renkliler için olan deterjanından koydum, 30 derecede yıkadım. Yumuşatıcı olarak da Yumoş konsantre kullandım.
Çamaşırları her zaman astığım yere yani balkondaki açılır kapanır çamaşırlığa astım, yerini de değiştirmeden kuruttum.

Kazağın (sadece o kazak ama diğer hiç bir kıyafette birşey yok!) çamaşırlıkla birleştiği hat yani astığım yer olan bel kısmında 3 parmak kadar genişlikte boydan boya renk atmış!
Tekrar yıkadım, değişen birşey olmadı..

Daha önce hambez, açık haki renkli bir pantolonun gene asma yerlerinden bir bacağının altı ile diğer bacağının da üstünde aynı şekilde ama bu sefer komple renk atması yaşamıştım; onu BIM'den aldığım yumuşatıcıya yormuştum..Bu sefer bütün ürünler tamam, talimatlara aykırı birşey de yok..

1.5 sene geçtiğinden değiştirme kartı vs de bir işe yaramaz ve kazağımı çookkk seviyorum(

Acaba rengini komple açmak ya da o hattı kapatacak şekilde kazağı komple boyamak mümkün müdür?? Bilen, yardım edebilecek biri var mı acaba?

Teşekkürler, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…