- Konu Sahibi fashiongirl80
-
Ben de üzüldüm L bedenim bu tip ve fiyatta arıyordum konumda var
Ben de üzüldüm L bedenim bu tip ve fiyatta arıyordum konumda var
olur ölçüm yaparsanız bide takas olur muİsterseniz beden ölçümü yapabilirim. Ben 36 bedenim bol geliyor bana. Ama bilemiyorum L bedene nasıl olur
Takas düsünmüyorum canımolur ölçüm yaparsanız bide takas olur mu
Anladım cnm küçük olur üzüldüm seneki tüm deriler benim aradığım fiyat ve türbeler hayırlı satışlarTakas düsünmüyorum canımOmuzdan omuza 42 cm. fermuar kapalı iken beden 48 cm
Sağlık olsun canım. Teşekkür ederim.Anladım cnm küçük olur üzüldüm seneki tüm deriler benim aradığım fiyat ve türbeler hayırlı satışlar
gi montu lütfen 40 giyen birine denetir misinizİsterseniz beden ölçümü yapabilirim. Ben 36 bedenim bol geliyor bana. Ama bilemiyorum L bedene nasıl olur
deri trençkot satıldı mı kaç bedendiGri deri mont 15 TL ve spor yelek 10 TL. İkisi kaldı
evet deri trençkot satıldı sadece gri mont ile kahve yelek kaldıderi trençkot satıldı mı kaç bedendi
istersen yukarıda ölçüleri var sana olan bir monta göre ölçebilirsingi montu lütfen 40 giyen birine denetir misiniz
Koltuk altından ölçü alabilirmisin canım 1-2 parmak altı kaç santimAnladım cnm küçük olur üzüldüm seneki tüm deriler benim aradığım fiyat ve türbeler hayırlı satışlar
o da 48 cm civarında canımKoltuk altından ölçü alabilirmisin canım 1-2 parmak altı kaç santim
o da 48 cm civarında canım
takas düşünürmüsün onu
canım yeni gördüm evet ceket duruyorderi cewekt duruyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?