- 23 Ağustos 2014
- 251
- 17
- 68
- 44
- Konu Sahibi fashiongirl80
-
diğerlerine de karar verdiyseniz netleştirelim mitamam canım ayırdım
taba mont satıldıMedium beden LCW marka taba rengi mont hiç giyilmedi 15 TL
tamam canım konuştuğumuz gibi yapalım.bilgilerinizi bekliyorm kaşe ve trençkotta en son 25 olur değilmi
kalıpları bol değil L giyiyorsanız olmayabilirBen L beden giyiyorum kalıpları nasıl derilerin
üzüldüm bu tip ve fiyatta arıyordumkalıpları bol değil L giyiyorsanız olmayabilir
Fiyat nedir?Gri deri mont ve yeleğim kaldı. Düşünen varsa duyurulur :)
25 tl yapıyor ikisiFiyat nedir?
Sadece gri olanın fiyatı nedir?25 tl yapıyor ikisi
Gri olan 15 TLSadece gri olanın fiyatı nedir?
Bunu beğendim ama elinizde çanta veya çizme/bot var mı? tek parça olmasınGri olan 15 TL
Krem ve kırık beyaz bot var.diğer konuya bakarsanız ürünlerim varBunu beğendim ama elinizde çanta veya çizme/bot var mı? tek parça olmasın
Baktım konunuza ama uygun pek bir şey bulamadım kendim için, öyleyse kalsın , teşekkür ederimKrem ve kırık beyaz bot var.diğer konuya bakarsanız ürünlerim var
Baktım konunuza ama uygun pek bir şey bulamadım kendim için, öyleyse kalsın , teşekkür ederim
Rica ederimBaktım konunuza ama uygun pek bir şey bulamadım kendim için, öyleyse kalsın , teşekkür ederim
L bedenim olur muMedium model gri renkte LCW marka Spor mont 15 TL, Small bedene de oluyor kalın kazak giyeceğinizi de düşünün.
Derilere Ben de üzüldüm L bedenim bu tip ve fiyatta arıyordum konumda varÜz
üzüldüm bu tip ve fiyatta arıyordum
İsterseniz beden ölçümü yapabilirim. Ben 36 bedenim bol geliyor bana. Ama bilemiyorum L bedene nasıl olurDerilere Ben de üzüldüm L bedenim bu tip ve fiyatta arıyordum konumda varGrinin kalıbımda mı dar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?