Yeni iş fırsatı sizleri bekliyor

AylaCandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
15
0
0
34
İzmir
Şirketimizin kurucusu Mr.Leow Soon Seng Ganoderma mantarının bilinen 200 türü içerisinden insan sağlığı için maksimum faydalar sağlayan ‘’GANODERMA LUCIDUM’’ türünü keşfedip, içerisinden en fazla tıbbi özelliğe sahip 6 türünü birleştiren özel bir formülasyon geliştirmiştir. Bugüne kadar formülasyonumuzu hiçbir firma keşfedememiştir ve tek patent sahibiyizdir...

1995 senesinde Malezya’nın Kedah Darul Aman şehrinde kurulan Gano Excel, kendisini Ganoderma besin takviyesi bağışıklık bilimine adamış ilk sağlıklı yaşam firmasıdır. Gano Excel, Ganoderma Lucidum’un sağlık yönünden yararlarını ilk defa keşfeden ve de paylaşan Ganoderma araştırma firmasıdır. Ganoderma Lucidum, çoğu insanın dünyanın en güçlü bitkisi olarak düşündüğü bir bitkidir. Çünkü bu bitkinin inanılmaz faydaları var. İnsanlığın bu düşüncesini, bu bitkinin inanılmaz faydaları ve 5000 yıllık tarihi desteklemektedir.
Ürün kalitesini maximum seviyede tutmak, Gano Excel’ in ayrılmaz bir parçasıdır. Gano Excel, üretim alanındaki dünya standartlarına göre ürünlerinin içeriğini yenilikçi formüllerle ayarlamanın, dünya genelindeki tüketicilerin güvenini artıracağına inanıyor.
Gano Excel’in yüksek ürün kalitesi ile birlikte insanlara sunmuş olduğu iş fırsatı ile insanların hayatlarını değiştirme konusunda çok önemli bir rol oynar. Gano Excel’in iş fırsatları insanların hayallerini, amaçlarını ve isteklerini başarmada ispatlanmıştır.
105 ÜLKEYİ kapsayan ticaret ağı ile ve dünya genelinde yaklaşık 5 milyonun üzerinde tüketicisi bulunan Gano Excel, Avrupa ve Afrika bölgelerinde yeni pazarlara açılma girişimlerini sürdürmektedir. GANO EXCEL firmasını 2012 yılı cirosu 5 MİLYAR DOLARDIR.

GANO EXCEL SİSTEMİ VE ÜRÜNLERİ HAKKINDA İHTİYACINIZ OLAN TÜM BİLGİLER İÇİN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. EĞER AKLINIZA TAKILAN, SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR KONU VARSA VEYA BU İŞE GİRMEK İÇİN KENDİNİZİ HAZIR HİSSEDİYORSANIZ GÜN, SAAT FARKETMEDEN BENİ ARAYABİLİR VEYA MAİL ATABİLİRSİNİZ HER KONUDA YARDIMCI OLABİLİR, BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA SİZİ BİLGİLENDİREBİLİR VE SİZİ BU SİSTEME ZAMAN KAYBETMEDEN DAHİL EDEBİLİR BÖYLECE HEM HASTALIKLARINIZA ÇARE BULURKEN AYNI ZAMANDA KENDİNİZE BİR KAZANÇ KAPISI AÇMANIZA YARDIMCI OLABİLİRİM.

GANO EXCEL İN EN KUVVETLİ ÜRÜNÜ KANSERİN, ŞEKERİN VE DAHA BİRÇOK HASTALIĞIN DERMANI GANODERMA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…