Yeni imaj

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
Değişmeliyim kızlar...hem içsel hem dışsal...değişmek demeyelimde salt biz ona gelişmek diyelim.sizden de fikir istiyorum.
Bir kere önce yogaya başlayıp spor salonuna daha düzenli gideceğim.hep pozitif olmaya çalışacağım hayatın gerçeklerini göz ardı etmeden...
Bir de imaj...saçlarım boya değil kendi rengi omuzlarımda koyu kestane,gözlerim yeşil.beyaz tenliyim.sizce saçlarımı boyatayım mı ya da kaynakla uzattırayım mı? Atıyorum masmavi lensler mi alsam ya da siyah? Kafam karışık... akıl istiyorum

Değişmeliyim kızlar...hem içsel hem dışsal...değişmek demeyelimde salt biz ona gelişmek diyelim.sizden de fikir istiyorum.
Bir kere önce yogaya başlayıp spor salonuna daha düzenli gideceğim.hep pozitif olmaya çalışacağım hayatın gerçeklerini göz ardı etmeden...
Bir de imaj...saçlarım boya değil kendi rengi omuzlarımda koyu kestane,gözlerim yeşil.beyaz tenliyim.sizce saçlarımı boyatayım mı ya da kaynakla uzattırayım mı? Atıyorum masmavi lensler mi alsam ya da siyah? Kafam karışık... akıl istiyorum
Yaşınız kaç,evlimisiniz,çocuk varmı?

Bence sacinizi boyatmayin dogal sac en güzeli bence. Gerci benim saclarda boyali ama pismanim. Uclarina biraz renk atdirabilirsiniz yada aralarina
Yoo boyatmaya karar verdim hatta rengi seçiyorum şu an.tamamen değişeyim aynaya bakınca yeni biri olsun.eskisinden fayda görmedik: )

Beyaz yoksa saçı boyamayın bence hem çok zararlı hem de yapay duruyor. Boyalı saç doğalı kadar güzel durmuyor bence.

Youtube da Ali Kamenova yazın o hatun iyi yoga yaptırıyor. Beginner videolarına bakın derim atraksiyonlulari sonra yaparsınız.

En temizi yeni kiyafet, ayakkabı+ takı almak bence.

Yeşil göze lens değişimi abartmaktır :kahve:
Saçları sarı yapmayın yüzünüzü soluk gösterebilir tatlı bir kahve veya kızıl hoş olur

Bnce renkle oynayın, insana çok iyi geliyo.. Bnimde saçlarım kalçalarımdaydı iki gun once kestirdim oval bi şekilde, sırtımda şuan.. Doğumdan sonrada ombre boyatıcam, ama doğal gorunumlu istiorum. Sizinde kendi saç boyanızsa ombre çok guzel olur. Bndede boya yok

Bence de saçınızı boyatmayın,ben doğal saç hastasıyım ,boya itici geliyor belki de herkes artık saçını boyadığı içindir.
Ama illa boyatacağım diyorsanız siyah güzel olabilir,ya da koyu kestane falan ,saçınızı böyle kısa kestirseniz yakışabilir

İllaki boyatacağım diyorsanız . Sarı değişik ve güzel olabilir .Ama birkez boyatınca hep boyatma ihtiyacı duyuyorsunuz .

Son düzenleme:
X