Yeni ilişki bocalaması

Eminim bizim okuldan arkadaslari var futbol macina gidiyor surekli babasini kaybetmis abisi ve annesiyle yasiyor
arkadaşlarıyla tanıştırmak isteyen kişinin özellikle aileme demem demesi tuhaf değilmi..?
seni sadece ailemden saklarım...ne anlama gelirki.
Bişey sorucam.adamın görüntüsünü silsen aklından.geriye GÜVEN duygusu kalıyormu.
Ciddi bi birliktelik olur diyomusun kendine.

arkadaşlarıyla tanıştırmak isteyen kişinin özellikle aileme demem demesi tuhaf değilmi..?
seni sadece ailemden saklarım...ne anlama gelirki.
Bişey sorucam.adamın görüntüsünü silsen aklından.geriye GÜVEN duygusu kalıyormu.
Ciddi bi birliktelik olur diyomusun kendine.

Duzeliceksin boyle dusuncelerin silinicek umid ediyorum dedi. Isyerimede gelme diyor tanidiklarinin sirketinde calisiyormus . Guven duygusu bu cocugun bana bir zarar vermeyecegini hissettim. ama beni nereye koydu birturlu cozemiyorum. Kiz arkadaslari var onlarla tanistiricam seni hep senin tarafini tutarlar dedi. Ama fotografimizi sen koy ben koyamam ailem var dedi. Yani benim kafam cok karisik. Uyku girmiyor gozume

Duzeliceksin boyle dusuncelerin silinicek umid ediyorum dedi. Isyerimede gelme diyor tanidiklarinin sirketinde calisiyormus . Guven duygusu bu cocugun bana bir zarar vermeyecegini hissettim. ama beni nereye koydu birturlu cozemiyorum. Kiz arkadaslari var onlarla tanistiricam seni hep senin tarafini tutarlar dedi. Ama fotografimizi sen koy ben koyamam ailem var dedi. Yani benim kafam cok karisik. Uyku girmiyor gozume
Söyledikleri birbirini tutmayan anlamsız sözler.Sen şuan duygularından bunun farkında değilsin.
Aklı başında bi erkek neden tanımadığı bi kıza her sabah fotoğrafını göndersinki.
Bak şuan o uyuyor rahat rahat.Senin aklını karıştırıp.
Çok dikkatli ol ve tez zamanda başlamadan bitir derim.
Naçizane tavsiyem..

Ne alaka sen bir genc kız olarak resim koyabiliyosun da o erkek olarak koyamıyor mu? Ailesi olan resim koyamıyor mu :) koyamıyosa senin ailen yok mu ki sadece sen koyuyosun? Bu cocuk garip bi tip belki bilincli belki bilincsiz yapıyor ama böyleleri mıtsuz eder.bunların ayrılıgı bile net olmaz.sürüncemede bırakır falan ne dedigi bile belli degil cok komik geldi bana.

Selam kızlar. Öncelikle herkese Merhaba. Iki ay önce sanal ortam üzerinden bir çocukla tanıştım. Numara vermedim ve güvenmediğimden dolayı muhabbetin hiçbir zaman derinlerine inmedim. Fakat her sabah uyandığımda fotografini cekip bana günaydın ve gece iyi geceler mesajları atarak aklimin bir kosesine girdi. Ilgim artti ve konusmayi ilerlettik . Basta niyetinin takilmak oldugunu iliski istemedigini ve eskiden birini sevdigini birdaha sevmesinin belki mumkun olabilecegini soyledi. niyetimin asla takilmak olmadigini boyle birseyi aklindan cikarmasi gerektigini soyledim. Yazmayi hic kesmedi ve benden etkilendigini dile getirdi. universiteden cok deger verdigim bir arkadasimla bulusup fotograf attim . fotografi gorup kizdi ve birden bulusma teklif etti . Bulustuk ve gercekten yakisikli bir adam cikti karsima. Guzel bir gun gecirdik ve hayatima cok hizli girdin cok sansliyim ben dedi hala niyetinin takilmak oldugunu dusundugumden internetten biraz erotik opusen cift fotosu attim. Seninle biz boyle olamayiz senden boyle birsey isteyemem seninle mutluyum seninle olmak istiyorum dedi. baskasiylami bu sekilde olucaksin dedim. Hayir iste olamam amalar var ben seninle mutluyum dedi . simdi sizden bir analiz istiyorum. ben hastaligi olabilecegini dusunuyorum. Duygusal ve kendini gizleyen bir yapisi oldugu icin ona soramadim. Mahfetmek istemiyorum ve ona deger veriyorum
Ya ben şu internetten tanışıp görüşenlere hayret ediyorum... Kusura bakmayın ama konunuz beni hayrete düşürdü. Sanal ortam bu, adamın yalan söyleyip söylemediğini çok tecrübeli biri değilsen anlayamazsın bu bir. Çok tecrübeliysen zaten internetten tanıştığın biriyle görüşmezsin bu ikiiii.... Üçüncüsü, hadi bu adam rolünü dört dörtlük oynadı, seni kandırdı, başına bir iş geldi, o zaman ne yapacaksın? Annene babana yazık değil mi?
Çevrenizdeki erkeklere kıran mı girdi? Ben anlayamıyorum bunu kusura bakmayın. İnsanın çevresindekiler bile ne numaralar çeviriyor, siz gidip internetten biriyle tanışıp, üstüne buluşuyorsunuz. Öyle internetten tanışıp da mutlu olan, evlenen insan yüzde birdir yani. %99un içine girmeniz kuvvetle muhtemel. Bu yüzden o adamdan her şekilde uzak durmalısınız. Siz çocuk değilsiniz.

dun ona guzel bi sarkiyla bir dakikalik klip yapmistim duygulandirdin beni seni seviyorum dedi. Bugun ufak bi tartistik laf mi soktun bana sevgilimsin sen ayrildikta benim haberimmi yok ben sana bi laf soylersemm uyuyamazsin dedi neden dusman gibi davraniyorsun bana dedim ben sana siir yazmistim bugun dedim attim siiri sana birsey diyimmi boyle seylerle ilk kez karsilasiyorum ne diyecegimi bilemiyorum seni seviyorum dedi. Bunlar ne demek peki
bunlar senin iyi niyetinden faydalanıyorum demek. . .

dun ona guzel bi sarkiyla bir dakikalik klip yapmistim duygulandirdin beni seni seviyorum dedi. Bugun ufak bi tartistik laf mi soktun bana sevgilimsin sen ayrildikta benim haberimmi yok ben sana bi laf soylersemm uyuyamazsin dedi neden dusman gibi davraniyorsun bana dedim ben sana siir yazmistim bugun dedim attim siiri sana birsey diyimmi boyle seylerle ilk kez karsilasiyorum ne diyecegimi bilemiyorum seni seviyorum dedi. Bunlar ne demek peki
Her seni seviyorum diyen de doğru söylüyor zaten değil mi canım???

neden sevilmedim ben .. neyse iyi geceler
o yanlış insansa sen niye sevilmeyesin...
Sadece bu birliktelik ilerde seni üzer.adamın konuşmalarındanda belli.senle ilişkiye girmem demesi bile o adar abeski farkında değilsin.Gerçekten seni vazgeçirmeye çalışıyorum.
Adamın konuşmaları hiçte tekin değil.

o yanlış insansa sen niye sevilmeyesin...
Sadece bu birliktelik ilerde seni üzer.adamın konuşmalarındanda belli.senle ilişkiye girmem demesi bile o adar abeski farkında değilsin.Gerçekten seni vazgeçirmeye çalışıyorum.
Adamın konuşmaları hiçte tekin değil.

Dun arkadasinin calistigi yere cafeye goturdu beni bayagi samimi bir arkadasliklari var belli cocuk calisiyodu masada bitane daha arkadasi vardi sonra benim yanimdan kalkti telefonu caldi sarja takmisti o sirada arkadasinin isi bitti geldi yanima oturdu sonra sevgilimin yanindan kalkarmisin dedi arkadasida kalkmiyorm noluyo sana otur dedi sonra kalkarmisin filan dedi kizardi guldu cocukta yemedik sevgilini be filan dedi ya bunlar bana bi umut filanda veriyo mesela biyere cagirmisti erken boyle seyler icin dedim simdi ne zaman opmek istesem erken diyo bu arkadaslarini kac hafta daha gorme suresi tanidin dedim uc dort hafta kadar ahaha sacma sacma konusma ya soyle diyosun her seferinde sinirimi bozuyosun dedi

X