evli olabilir mi bu adam?
Suanda sevgiliyiz ve okulunda tanidiklarim var benim elim gozum olurlar dedi. Sahiplenme durumuda soz konusu gibi hissettimO fotoğrafı yaşamak güzel bir an bence...
Konunuzun başında, adamın aslında bir ilişki istemediğini belirtmişsiniz.
Doğal olarak bu sonucu çıkarttım.
Bir erkeğin o attığınız fotoğraftaki durumu yaşamak için bir çaba sarfetmesine maalesef ki gerek yok.
İstediğini zaten heran alabilir cebindeki parasıyla, sizinle çabalamasına da gerek yok.
Bence attığınız fotoğrafla şaşkına döndü ve durumu kıvırmak adına 'ama' larını ekledi.
Belki de sizinle güzel zaman geçiriyor, arkadaş gibi görüyordur.
Olamaz mı?
Hımm.Suanda sevgiliyiz ve okulunda tanidiklarim var benim elim gozum olurlar dedi. Sahiplenme durumuda soz konusu gibi hissettim
Neden öyle olanayacksınız?
Fotoğraf ne alaka?
Sen kendinin ne istediğinden emin misin?
Bu arada yaş kaçtı ?
Hımm.
İlişkiniz gerçekten tuhaf.
Beyefendi tuhaf davranıyor ve alınmayın ama siz de normal davranmıyorsunuz bu ilişkide.
Neyse, yaşayıp göreceksiniz demekten başka bir yol kalmadı.
bu kadar saçmalığa katlandıgına göre evet kesinlikle var bi rahatsızlığı.
ama psikolojik. normal bi insan bunlara katlanmaz.
şimdi resimdekigibi olalım dese benimle yatmak istiyorsun diyeceksin,
olmayalım dediği için hastalığı mı var dıyorsun..
kolay gele işin zor.
Benim de vardı çevremde böyle bohem takılan, depresif bir o kadar da 'ıssız adam' ruhanileri.Inanin oyle bir durus sergilediki cozumlemek icin bende tuhaflastim
Benim de vardı çevremde böyle bohem takılan, depresif bir o kadar da 'ıssız adam' ruhanileri.
Hep ilgi çekmek, daha fazla sevilmek, uğraşılmak adına yapıldığını düşünmüşümdür.
Ya da ortada gerçekten başka biri vardır ve sırrı saklamak adına kırk takla atarlar.
Sonuç olarak, gencecik bir kadınsınız.
Böyle saçma bir ilişki içinde olmak yerine, doya doya sevginizi yaşayabileceğiniz, dürüst ve dinamik yeni aşklara yelken açın derim.
Hayatınızdaki en güzel zamanlarınızı bir adamın buhranları arasında geçirmek, sizi üzer sadece.
Benim istedigim onunla mutlu olmak. gercekten deger veriyorum . Ama karsimdakinin net olmamasi sorun. yas 22 . Fotograftaki gibi olamamizin nedenini inanin anlamadim. sevgilimsin ve senden boyle birsey isteyemem baska kadinlarlada bu ihtiyaci gidermem amalarim var gibi bir sey koydu ortaya ve asla olamayiz demesi cok sasirtti
Hayır tabikide istemiyorum. Seninle mutluyum amalar var biz boyle asla olamayiz demesi beni sasirtti . Amalari sana soyleyemem diyince gizledigi birseyler oldugunu anladim
Aa yok asla boyle desem ona kan beynine sicrar ben deger veriyorum demeyiniz oyle kiriliyorumGaydır
Şaşırmanın sebebi, erkekleri tanımaman.
Erkekler sarılmak ister, öpüşmek ister, oynaşmak ister, sevişmek ister. Ya senle yapar yada sensiz yapar. Ya siz yapar yada sen beklerken yapar.
Net olamamasın kastın. O seninle bunları yapmak istiyor. Ama söylerse kaçarsın diye söylemiyor.
İyi geceler
Bu adama güvenme derim..Gizemli yakışıklıyı oynuyor resmen.biraz daha acildi mesajlarinda dedimki ben hic merak etmiyorsun sormuyorsun derdimi dedi muneccimmiyim sormami cok beklersin dedi e sor dedim sorucam bundan sonra kafanda kurmussun dedi. Ilgilen dedim sonra birden soyle yapicam boyle olucak sonunda ama asla sana bunu yapmam iliskiye girmeyiz gibisinden birsey soyledi bak dedim baska bi kizi baskalarini kabul edemem asla ben olucam ya olmam oyle deyince sen varsin birtek dedi dedimki bugunku seninle iliskiye girmem baskasiylada girmem nedemek ama larin neydi soylemeden uyku yok bana dedim. Sana kalmis orasini ogrenmek dedi iyi geceler dedi yatti . Delirmeme nokta kaldi
Bu adama güvenme derim..Gizemli yakışıklıyı oynuyor resmen.
Birde geçen sürede seninle ilişkiye girmem falan demesi çok saçma!
Neyin güvenini veriyorki hiç tanımadığın adam.
Uzak dur.
bugun seni arkadaslarimla tanistiricaktim gelseydin dedi . fotografimi koymayi reddedince beni gizlemek istersin diye dusundum dedim arkadaslarimla tanismayacaksan ne anlami kaldi dedi . Ben seni sadece ailemden saklarim arkadaslarimdan degil dedi . eve girerkende telefonu kapatiyor hizli hizli konusup
Eminim bizim okuldan arkadaslari var futbol macina gidiyor surekli babasini kaybetmis abisi ve annesiyle yasiyorpardon?neden ailesinden özellikle saklıyor.
bu adamın evli olmadığına eminmisin?