Öpüşen çift ne alaka?
I dont understand . Çocuğa neden öpüşmeli resim arayıp ağzını arıyosn. Çocuk seni yatacak kız gözüyle görmediğini belirtmiş aslında anladığım kadarıyla. Ama sen sana başka gözle baksın mı istiyosn, ? O_O
fotograf erotik ve soyle dusundum hala bu tarz dusunuyorsa bana boyle bir teklif yoneltir ve acigini yakalarim ama senden boyle birsey isteyemem dedi . Baska birinden mi istersin dedim . Yani benim niyetim agzindan laf almak. seninle mutluyum amalar var dedi. baskasiyla yapicaksin o zaman dedim hayir iste dedi. Hani o fotografi atip neredeyse agzindan laf alicak konuma getirdim.
Sorunun kendini fazlasıyla zeki sanman.
Adam internetten kız bulup tavlamaya çalışacak ama birden aşık olmuş gibi yapmayacak öyle mi. O zarf attığını sen daha düşünme aşamasındayken anlamıştır merak etme.
Hayır tabikide istemiyorum. Seninle mutluyum amalar var biz boyle asla olamayiz demesi beni sasirtti . Amalari sana soyleyemem diyince gizledigi birseyler oldugunu anladim
Zekilik olayını kötü anlamda demedim. Ciddiyim. İnsan kendini uyanıj sanıyo ama böyleleri şeytana pabucunu ters giydirir. Aids olayına da yok artık diyorum. Nerden çıktızekilikle bagdastirmayalim isterseniz. ilerde asla iliski olmayacagini soylememe ragmen benimle olmak istemesi cebinde tutmak istemesindenmi kaynaklaniyor sizce. Ve amalarim vari acik acik bildirmesi diger kadinlarla mi olucaksin deyince hayir iste demesi bana aids hastaligini cagristirdi . Sizce ?
hımm ,anladım şimdi seni. Cinsel ilişki konusunda Bi rahatsızlığı olduğunu duşunuyosn. Açık açık sor o halde ama guzel Bi dille.
Hani sevebilir beni yada sevmeyebilir ama bir erkegin senden boyle birsey isteyemem yada asla olamayiz biz boyle olamiycaz demesi aklima hastaliktan baska birsey getirmediZekilik olayını kötü anlamda demedim. Ciddiyim. İnsan kendini uyanıj sanıyo ama böyleleri şeytana pabucunu ters giydirir. Aids olayına da yok artık diyorum. Nerden çıktı
Attığınız fotoğraf sonrası, aldığınız cevaptan 'hastalığa' nasıl bağlandı konu?
İnanın anlayamadım...
evet tamda bu sekilde anladiginiz icin tesekkurler. Bu cocugun kirginliklari ve bide kusuru var ama bunu soyleyemem ve ben bu kusuru hic onemsemiyorum. Ona bunu hissettrdigimde aramizda farkli bir bag kuruldugunu dusunuyorum. Eger bir hastaligi varsa ve sirri aciga cikarsa icinede kapanabilir bana eski hayatimdan uzaklasmaliyim dedi ve laf arasinda herseye farketmez diyordum basimiza kotu seyler geldi bunlari anlatamam dedi hep bir kapali kutu durumu soz konusu
ama sen sorununu öğrenmeden rahatlamayacak gibisin, merak ediyorsun.
O cümleden ben hiç 'hastalık' anlamadım.
Aksine bizim bir geleceğimiz, böyle güzel anlarımız vs olamayacak.
Gayet de sanal ortamda başlayan ve burada yaşanmaya mahkum kalan bir ilişki olacağız ı çıkardım.
Ben mi anormalim?
Ya eski sevgilisini tam unutamamis yada sana ozellikle gizemli gorunmeye calisiyo gibime geldi
O fotoğrafı yaşamak güzel bir an bence...o fotograftaki gibi olmak icin guzel anilara uzun bir iliskiye gerek yokki . Amalari beni sasirtti. Bugun bulusmak istedi bu arada . Kafam hayli karisik