Aynen inanmak çok önemli ve asla kafama takmadım hasta olunca seviniyordum yani adetim düzenli geliyor diye. Zaten iş arıyordum görüşmelere gidiyordum ama nasip kısmet iyikide olmuş diyorum şimdi. Allah sizede nasip etsin inşallah :)güzel cnm bn de buna çok inanıyorum ve bekliyorum
15 ay boyunca hamile kalmaya çalıştım. Bu arada annem meme kanseri olmuştu tedavileri vs. Bu süre zarfinda yaşandı. Ben o kadar yıprandım üzüldüm ki. Hem cocugum olmuyor hemde annem.. sonra hersey rayina girdi ve rahim filmi cekildim o ay gebe kaldim. Dis gebelik.. cok riskli en az görülen bolgede ve rahim kaybi riski ile kurtaj oldum 3 ay korundum. Simdi yeniden basladim herseye. 21. Aydayim..m hayat biz kurarken ardimizdan gülen. Ama ben hamdolsun ve sukurler olsun diyorum herseye yeniden basladim. Simdi hazirim kafa ve beden olarak savasmaya. Allah bizden umutlarimizi almasin gerisi zaman...Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır korunmuyoruz ama bebek sahibi olamadık henüz doktora gittim pco olduğunu söyledi tam tedaviye başlıyordum ki annemi kaybettim çok zor günler geçirdim üzüntü ve stres dolu günleraradan 3,5 ay geçti ve kendi kendime şunu düşündüm hayat ne olursa olsun devam ediyor bi bebeğim olursa onunla vakit geçirmek bana iyi geleceğini düşündüm yeniden tedaviye başlıyorum önümüzdeki hafta regl olcam bittikten iki gün sonra rahim filmine gideceğim hayırlı sonuçlar alırım inşallah bu durumda olan beni anlayan bana destek olacak arkadaşlar size ve bilgilerinize ihtiyacım var :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder rabbim hsg sonrası gebelik ihtimali arttığını duydum inşallah zor bir süreç olmaz15 ay boyunca hamile kalmaya çalıştım. Bu arada annem meme kanseri olmuştu tedavileri vs. Bu süre zarfinda yaşandı. Ben o kadar yıprandım üzüldüm ki. Hem cocugum olmuyor hemde annem.. sonra hersey rayina girdi ve rahim filmi cekildim o ay gebe kaldim. Dis gebelik.. cok riskli en az görülen bolgede ve rahim kaybi riski ile kurtaj oldum 3 ay korundum. Simdi yeniden basladim herseye. 21. Aydayim..m hayat biz kurarken ardimizdan gülen. Ama ben hamdolsun ve sukurler olsun diyorum herseye yeniden basladim. Simdi hazirim kafa ve beden olarak savasmaya. Allah bizden umutlarimizi almasin gerisi zaman...
Ben bayilmadan falan oldum tabi acidi ama 2 3 dk sürdü dayandim. Bedenime uyusturucu almak istemedim o ay gebe kalirsam diye. Tabi nasip. Artik ben kaldiramayacak yükü Allah in vermedigine inandim. Kaybim oldu ama rahmim cok iyi hamdolsun. Bana anne olmayi tekrar nasip edecek ve ben bekliyorum. Insallah senin de gonlunden gecen gerceklesir canim benimÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder rabbim hsg sonrası gebelik ihtimali arttığını duydum inşallah zor bir süreç olmaz
İnşallah dua edelim birbirimizeBen bayilmadan falan oldum tabi acidi ama 2 3 dk sürdü dayandim. Bedenime uyusturucu almak istemedim o ay gebe kalirsam diye. Tabi nasip. Artik ben kaldiramayacak yükü Allah in vermedigine inandim. Kaybim oldu ama rahmim cok iyi hamdolsun. Bana anne olmayi tekrar nasip edecek ve ben bekliyorum. Insallah senin de gonlunden gecen gerceklesir canim benim
Ben bugün başlayacağım canım sen kullanıyor musunSelam hayıt suyu içip de idrarında köpük olan var mı
Evet kullanmaya başladım bu ayBen bugün başlayacağım canım sen kullanıyor musun
Öyle mi Yok henüz olmadım ama birkaç gün içerisinde olacağımEvet kullanmaya başladım bu ay
Regl ikinci gün başlanıyor die biliyorum
Regl misin?
Tamam regl ken başla daha faydalı olurÖyle mi Yok henüz olmadım ama birkaç gün içerisinde olacağım
Tamam canım iyi oldu söylediğin ben hayıtla birlikte aslan pençesi de içmeyi düşünüyorum ona da mı regl le başlamam gerekir acebaTamam regl ken başla daha faydalı olur
Hormonlar daha çok çalışıyo çünkü
Allah şifa versin
Emin diilim ama mantıken çoğu bitkiye regl ken başlanıyorTamam canım iyi oldu söylediğin ben hayıtla birlikte aslan pençesi de içmeyi düşünüyorum ona da mı regl le başlamam gerekir aceba
Teşekkür ederim canım allah seninde gönlüne göre versinEmin diilim ama mantıken çoğu bitkiye regl ken başlanıyor
Bir de bugün öğrendiğim bi durum var Kİ
21 gün gece kalkıp kendin Meryem suresi oku
Bende okuyacağım
Belki faydası olur
Olmasa da olur
Rabbim hayırlısını versin
AminTeşekkür ederim canım allah seninde gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?