Gebeliğe Hazırlık Yeni hayaller yeni umutlar!!! Hadi destek olalım birbirimize

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün tarlusal a başladım bende hemen regl olayım bir an evvel başlayayım diye

güzel cnm bn de buna çok inanıyorum ve bekliyorum
Aynen inanmak çok önemli ve asla kafama takmadım hasta olunca seviniyordum yani adetim düzenli geliyor diye. Zaten iş arıyordum görüşmelere gidiyordum ama nasip kısmet iyikide olmuş diyorum şimdi. Allah sizede nasip etsin inşallah :)

15 ay boyunca hamile kalmaya çalıştım. Bu arada annem meme kanseri olmuştu tedavileri vs. Bu süre zarfinda yaşandı. Ben o kadar yıprandım üzüldüm ki. Hem cocugum olmuyor hemde annem.. sonra hersey rayina girdi ve rahim filmi cekildim o ay gebe kaldim. Dis gebelik.. cok riskli en az görülen bolgede ve rahim kaybi riski ile kurtaj oldum 3 ay korundum. Simdi yeniden basladim herseye. 21. Aydayim..m hayat biz kurarken ardimizdan gülen. Ama ben hamdolsun ve sukurler olsun diyorum herseye yeniden basladim. Simdi hazirim kafa ve beden olarak savasmaya. Allah bizden umutlarimizi almasin gerisi zaman...

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder rabbim hsg sonrası gebelik ihtimali arttığını duydum inşallah zor bir süreç olmaz

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder rabbim hsg sonrası gebelik ihtimali arttığını duydum inşallah zor bir süreç olmaz
Ben bayilmadan falan oldum tabi acidi ama 2 3 dk sürdü dayandim. Bedenime uyusturucu almak istemedim o ay gebe kalirsam diye. Tabi nasip. Artik ben kaldiramayacak yükü Allah in vermedigine inandim. Kaybim oldu ama rahmim cok iyi hamdolsun. Bana anne olmayi tekrar nasip edecek ve ben bekliyorum. Insallah senin de gonlunden gecen gerceklesir canim benim

İnşallah dua edelim birbirimize

Kızlar bitkisel kürlere ne zaman başlanıyor bilginiz varmı aslanpençesi yada hayıt tohumu vs. Regl den önce mi yada regl olunca mı başlanıyor

Tamam canım iyi oldu söylediğin ben hayıtla birlikte aslan pençesi de içmeyi düşünüyorum ona da mı regl le başlamam gerekir aceba
Emin diilim ama mantıken çoğu bitkiye regl ken başlanıyor
Bir de bugün öğrendiğim bi durum var Kİ
21 gün gece kalkıp kendin Meryem suresi oku
Bende okuyacağım
Belki faydası olur
Olmasa da olur
Rabbim hayırlısını versin

Teşekkür ederim canım allah seninde gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…