Gebeliğe Hazırlık Yeni hayaller yeni umutlar!!! Hadi destek olalım birbirimize

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

My heaven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
358
178
103
31
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır korunmuyoruz ama bebek sahibi olamadık henüz doktora gittim pco olduğunu söyledi tam tedaviye başlıyordum ki annemi kaybettim çok zor günler geçirdim üzüntü ve stres dolu günler aradan 3,5 ay geçti ve kendi kendime şunu düşündüm hayat ne olursa olsun devam ediyor bi bebeğim olursa onunla vakit geçirmek bana iyi geleceğini düşündüm yeniden tedaviye başlıyorum önümüzdeki hafta regl olcam bittikten iki gün sonra rahim filmine gideceğim hayırlı sonuçlar alırım inşallah bu durumda olan beni anlayan bana destek olacak arkadaşlar size ve bilgilerinize ihtiyacım var :)

bn de 3 yıllık evliyim cnm 9 aydr istiyoruz geçen ay kmyasal gebelik yaşadm çok üzüldm ama hayat devam ediyor deyip bebek umuduna tekrar sarıldım bu ay ovulasyon testi aldm takip ediyorum pkolular için ovulasyon iyi olur deniliyor tavsiye ederm. bu ay da olmazsa benm tekrar dr. yolu göründü. rabbm hepimize nasip etsn

Merhaba bende pkoyum 6 aydır deniyorduk geçen ay inofolic combiye başladım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim bu arada geçen ay aslan pençesi çayıda içmiştim bilginiz olsun asla umudunuzu kaybetmeyin doktor bana tedavisiz hamile kalamıcağımı söylemişti ama kaldım

Allah hepimizinde gönlüne göre versin canım bende muayene için gittim yumurtalık ve rahim normal bir de Rahim filmi çekip tüplerin durumuna bakalım ona göre yol izleyelim dedi doktorum aynı zamanda eşimden de sperm tahlili istedi

inofolic combiye kendi kararnzla mı başladnz çok duydum onu

Tebrik ederim canım hayırla kucağına al bebeğini Aslan pençesi ve hayıt tohumunu bi forumda okumuştum ama denemedim bi umut oldun bana nasıl kullandığını anlatır mısın

Tebrik ederim canım hayırla kucağına al bebeğini Aslan pençesi ve hayıt tohumunu bi forumda okumuştum ama denemedim bi umut oldun bana nasıl kullandığını anlatır mısın
Çok düzensiz kullandım canım aslan pençesi çayını 15 gün içtim sadece günde bir bardak aklıma geldiği zamanlar içtim. Ama sen 1 ay boyunca günde 2 bardak yemeklerden önce içebilirsin :)

Çok düzensiz kullandım canım aslan pençesi çayını 15 gün içtim sadece günde bir bardak aklıma geldiği zamanlar içtim. Ama sen 1 ay boyunca günde 2 bardak yemeklerden önce içebilirsin :)
Başka bir tedavi uygulandı mı peki sana canım

Neden canım? Folik asit sonuçta hiç bir zararı olmaz ki. Hem pko olmayan bir arkadaş burda denemek amacıyla eczaneden alıp kullandı oda kullandığı ay hamile kaldı.
bn pkolu değilim yani dr. demedi adet düzensizliğimden şüphe etmiyor değilim ama. evet çok okudum faydasını. internetten almak güvenilir midir?

Başka bir tedavi uygulandı mı peki sana canım
Hayır doktor tedavi görmemi söyledi ama ben kabul etmedim tedavisiz bir şekilde kalabilceğimi söyledim doktor zor ama zaman alır dedi alsın dedim inandım hep kalabilceğime allaha şükürler olsun ki kaldım canım.

bn pkolu değilim yani dr. demedi adet düzensizliğimden şüphe etmiyor değilim ama. evet çok okudum faydasını. internetten almak güvenilir midir?
Adet düzensizliğin varsa pko olabilirsin. İnternetten almadım o yüzden bilmiyorum ama bence eczaneden al.

Bende öyle istiyorum alacağım tüm ilaçlar hormonları etkileyecek kilo aldıracak falan doğal yollarla kalmak istiyorum şu rahim filmini çektireyim sonuca göre bi yol izleyeceğiz

güzel cnm bn de buna çok inanıyorum ve bekliyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…