Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canm bilmiyorum 5-6 tüp kan normal idrar testi ve idrar kültürü istedi onları göstericem sen den almadılar mi? Bende merak ediyorum ya bebiş nasıl hissetmiyoruz ya ister istemez korkuyoruz
Yok canım istemedi ben sadece beta verdim en son bi protestan mı ne birşey varmış düşük filan anlaşılıyormuş ordan onu verdim baska bişi de istemedi benden

Yok canım istemedi ben sadece beta verdim en son bi protestan mı ne birşey varmış düşük filan anlaşılıyormuş ordan onu verdim baska bişi de istemedi benden
O zaman bu gittiginde alir canm çünkü benim ilk gebeligimde de aldı hatta o zaman 9 tüp almisti çok iyi hatırlıyorum

Slm kizlar bu test pozitifmi kizlar dün silikti bugün sabah böyle oldu

Eklentiler

• 20180624_210339.webp
    20180624_210339.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 20180624_210420.webp
    20180624_210420.webp
    3 KB · Görüntüleme: 62
merhaba hanımlar. gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. adetime 1 gün kala kahvrengi lekelenme oldu. kan vermeye gittim kesin sonuc için. beta 15.8 çıktı pozitf yazıyordu öyle muyluydum ki.dr. gönderdim 2 gn snra tekrar test yaptr dedı tekrar yaptrdım bu defa 36.00 olmuştu yukselmişti.ama dr. bır hafta snra tekrar yap gec gebelik olabilir dedi. ve ben tekrar yaptım 1.85 negatif bır sonuc cıktı. ve adetım 8 gün oldu gecıkelı. napmalıyım bılmıyorum hamılemıyım degılmıyım. bu durumu yaşayanlar varmı acaba.

merhaba hanımlar. gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. adetime 1 gün kala kahvrengi lekelenme oldu. kan vermeye gittim kesin sonuc için. beta 15.8 çıktı pozitf yazıyordu öyle muyluydum ki.dr. gönderdim 2 gn snra tekrar test yaptr dedı tekrar yaptrdım bu defa 36.00 olmuştu yukselmişti.ama dr. bır hafta snra tekrar yap gec gebelik olabilir dedi. ve ben tekrar yaptım 1.85 negatif bır sonuc cıktı. ve adetım 8 gün oldu gecıkelı. napmalıyım bılmıyorum hamılemıyım degılmıyım. bu durumu yaşayanlar varmı acaba.
merhabalar zaman geçmiş üzerinden ama durumunuz nedir merak ettim ?

Back
X