• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamileyim

nazliyakup

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
14
1
3
37
Arkadaslarim hamile oldugumu ögrendim cok sevindik:) istenen ve beklenen bir bebekdi.ne yemelim ne yememeliyim yardim lutfen

Diyetisyene gidip hamilelik diyeti yazdır, herkesin gebelik öncesi beslenme alışkanlığı farklı çünkü :)

Haklisin aslinda bi bilgi almak lazim diyetisyend3n cunku vucudumda kilo almaya musait sabah 64 yemekden sonra 65 kiloyum inslalah cok kilo almam

Amin canim cok tesekkur ederim inslalah saglikla dogsunda sonra kilolar verilirde diye avutuyrm kendimi:)

hayırlı olsun:) kendi doktorumun öneriini yazayım sana da. haftada en az 1 kere balık, sabah akşam birer bardak süt, hergün bi kaç ceviz ve fındık yiyeceksin, 3 ara 3 ana öğünün olacak demişti. sucuk salam sosis yemek yasak.yeşilllikler çok iyi yıkanmış olmalı. ama ben sadece 2 hafta dikkat edebildim bunlara çünkü 6 haftalıkken mide bulantıları başladı ve yumurta balık süt yoğurt cevizden acaiip tiksindim hala hiçbirini yiyemiyorum...:KK43: ha bide hamur işi ve şekerli şeylerden uzak dur demişti:)

Cok fecmis olsun canim inslalah aserme durumu olmaz dicem ama her hamilede oluyomus 5 haftalik falan ama kasilmalar oluyo bende gittigim doktorumdan mmnun kalmadm cok suratsz hicbisey soylemiyo badka bi doktor ayarladim.ben de artik beslenmeme dikkat etcem saglikla kucagina al insallah

Benim doktorun hiçbirşey yasak değil ama hamur isi ve şekerli şeyleri çok fazla tüketme demişti haftada 2 gun balik 2 gün et 2 gün tavuk ve gün asiri yumurta yiyebilirsin demişti ama maalesef ben tuketemiyorum 6 hhaftada bulantilarim basladi ve hala devam etmekte

Back