Yeni hamileyim lekelenmem var yardımm?

Nur1209

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
38
3
6
23
Kızlar merhaba geçen testimi paylaşmıştım 2 gün önce kan verdim ve 92 geldi bugün sabah verdim 202 geldi. Ebem artış normal kanaman olursa gel dedi. Az önce eve geldim kahverengi pembe gibi bir leklenemem olduğunu farkettim. Hastayım bir de öksürüğüm var o yüzden mi oldu diye de korktum. Belim ve karnım ağrıyor zaten bir süredir? Korkuyorum? Gitmeli miyim?

Son düzenleme:
Bende de olmuştu gittim betama bakilar tekrardan düşüş olmadigi için sorun yok dediler sonra kan uyuşmazlığımiz olduğu için lekelenmeler oluyormuş onun için iğne oldum kesildi lekelenmeler progestan kullaniyorum bide bence sende bı git acile baktır zarari yok için rahat eder ve pedi dolduracak şekilde mi kanaman

Hayır çok çok az kanama gibi de değil aslında kahverengi bir leke. İlk gebeliğim olduğundan çok korktum

Doktora git tabii ki kanama alanı falan varsa bı problem varsa progestan başlatır, en azından tedbir almış olursun

Yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum tekrarı gelmediyse eğer. Adet ağrısı dışında bir ağrınız yoksa bence sorun yoktur. Ama yinede kontrollü olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…