Tek sıkıntım kabızlık onun içinde doktorum ilaç verdi yeni başladım kullanmaya 2 ayda 6-7kere tuvalete gittim. Hiç kusmadım. İştahım aynı iki ay önceden farklı hiçbir şey yemiyorum. Şekerim vs tüm değerlerm iyiCanım henüz ödem şişlik için erken 9 hafta. Bir diyet listesi hazırlayabilirsiniz doktorunla. İnternette gebeliğe başlama kilosuna göre minimum ve maksimum alman gereken kilo hesaplayan uygulamalar var. Bir yerde de okuduğuma göre ilk 3 ay 1 kilo alınırmış genelde. Bulantı kusman var mıydı iştahın nasıl? Ben 12. Haftamdayım ve 1 kilo bile alamadım çünkü doğru düzgün beslenemedim bulantılardan.
Bana bu rakamlar cok normal gorundu. Hamilelikle birlikte sindirim sistemimde buyuk sorunlar yasadim. Ne kadar dikkatli olsam da haftalik kilo aliyordum ve doktorum kilo meselesini oyle bir zorbaladi ki kendisini hamileligimden aforoz etmek zorunda kaldim cunku soyle demisti "daha fazla kilo alirsan senin doktorun olamam". Ozel hastanesindeki odasinda cok ozel gebeleri agirlamak istiyordubenim sindirim ve bosaltim sistemim ne yaparsam yapayim kendine gelemedi hamileligim boyunca, cok aglatti, iskence gibiydi
.
Ben iki defa hamilelik geçirdim ikisinde de sizin gibi kilo aldim en son hamileliğimde diyetisyenle ilerledim toplamda 9 kilo aldim.
Ben de cok zorlandigim anlarda ilacla bosaltim yaptim. Ne kadar zordu simdi hatirliyorumAaa sizde mi tuvalete gidemiyodunuzz bende aynı sizin gibiyim. İki aydır maks 7-8 kez gitmişimdir. Şurup kullanmaya başladım inşallah işe yarar
Ee peki toplam kaç kilo aldınız ve doğumdan sonra hemen verdiniz mi?
Tabi boşaltım sistemiyle bence de çok alakalı çünkü başka mantıklı bi açıklama bulamıyorum aldığım kiloya. Karnım ve göğüslerim o kadar şiş ki şuan 5-6 aylık hamilelik göbeğim var resmenben de hamileliğin ilk 2 ayı 2 kilo aldim. bence boşaltım sistemi sağlıklı çalışmadığı için oluyor. çok gazım vardı bir de. sonrasında 5.aya kadar hiç kilo almadım. 5. ayda 4.5 kilo aldim. ama doktorum normal diyor.