Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni hamile olan bayanlar yardım eder misiniz çok önemli :(
Hamile olduğumu daha yeni öğrendim idrar testi ile. Kan için yarın doktora gidicem. Tahminime göre 2,5 haftalık olması gerekiyor. Ama benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor. Bu normal mi sizde de aynısı oluyor mu? Kanamam yok.
Hamile olduğumu daha yeni öğrendim idrar testi ile. Kan için yarın doktora gidicem. Tahminime göre 2,5 haftalık olması gerekiyor. Ama benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor. Bu normal mi sizde de aynısı oluyor mu? Kanamam yok.
Ben 3 haftalik hamileyken (hamile oldugumu bilmiyordum) adet sancisi gibi belim, karnim ve kasiklarim cok kötü agriyordu... Sonra ögrendimki hamileyim tamamen normal
rahim büyüdüğü için o ağrılar normal ama bnce bebek 2,5 haftalık değil çünkü son adet tarihinden itibaren gün tutuluyo nette otomatik hesaplayıcılar var oraya son adet tarihini yaz ve doğru sonucu bul sağlıcakla kucağına alırsın inş