• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olan bayanlar yardım eder misiniz çok önemli :(

mycmlcgdm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
32
0
16
İstanbul
Merhaba,

Hamile olduğumu daha yeni öğrendim idrar testi ile. Kan için yarın doktora gidicem.
Tahminime göre 2,5 haftalık olması gerekiyor. Ama benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.
Bu normal mi sizde de aynısı oluyor mu? Kanamam yok.

Merhaba,

Hamile olduğumu daha yeni öğrendim idrar testi ile. Kan için yarın doktora gidicem.
Tahminime göre 2,5 haftalık olması gerekiyor. Ama benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.

Ben 3 haftalik hamileyken (hamile oldugumu bilmiyordum) adet sancisi gibi belim, karnim ve kasiklarim cok kötü agriyordu... Sonra ögrendimki hamileyim tamamen normal

Merhaba,

rahim büyüdüğü için o ağrılar normal ama bnce bebek 2,5 haftalık değil çünkü son adet tarihinden itibaren gün tutuluyo nette otomatik hesaplayıcılar var oraya son adet tarihini yaz ve doğru sonucu bul
sağlıcakla kucağına alırsın inş:nazar::nazar:

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
2,5 haftalık diye düşünmemin sebebi en son 29 ekimde adet oldum. 11 kasımda da korunmayı bıraktık.

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
2,5 haftalık diye düşünmemin sebebi en son 29 ekimde adet oldum. 11 kasımda da korunmayı bıraktık.
doktorada böyle deme
son adet tarihi baz alınır ne zaman korunmayı bıraktığın farketmiyo 2,5 haftalık değil 4 hafta 3 günlük hamilesin :49:

Merhaba,

aynısını şuan yaşıyorum. öğrendiğimde 3 haftalıktı fakat kasık ağrısı ha oldu. ha olcak diye korkutuyodu . çok normal onlar

Back