- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
Kızlar internette akşam gezinirken bi yemek takımları gördüm ki anlatamam. Yani en azından ben çok beğendim. dekorasyon.com sitesinde porselen yemek takımları var. Evet bi hayli pahalı ama güzel. Bi de şunu fark ettim ki biz devamlı belli markalara saplanmış kalmışız. Ar Yıldız Royal vs pek çok markada da güzel ürünler var. Geçenlerde mesela nette Cemile'nin yemek takımlarını ve kahvaltı takımlarını gördüm muhteşem kesinlikle
Siz ne dersiniz? Aranızda Cemile, Royal, Auratic, Ar Yıldız ürünlerini kullanan var mı?
Royal Fine China Aryanie 68 Parça Yemek Takımı - Royal Bone ve Royal Fine China Yemek Takımları
Rosabella 74 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı 2 - Domo Life Yemek Takımları
Auratic Fine Bone China La Rosetta Kare 104 Parça Yemek Takımı - Auratic Bone China Yemek Takımları
Royal Bone China Sheer 75 Parça Yemek Takımı - Royal Bone ve Royal Fine China Yemek Takımları
Auratic Fine Bone China Alfortville Yuvarlak 104 Parça Yemek Takımı - Auratic Bone China Yemek Takımları
Ar-Yıldız Mikelenjelo 75 Parça Prestige Bone Porselen Yemek Takımı - Ar Yıldız Yemek Takımları
Royal Bone China Callia 90 Parça Yemek Takımı - Royal Bone ve Royal Fine China Yemek Takımları
Auratic Bone China Butterfly Gold Kare 104 Parça Yemek Takımı - Auratic Bone China Yemek Takımları
Buenno 86 Parça Yemek Takımı - ANC Yemek Takımları
Roy King Art Bone China 82 Kare Parça Yemek Takımı - Roy King Yemek Takımları
Holly Bone China 74 Parça Yemek Takımı - Domo Life Yemek Takımları
Sight Bone China 74 Parça Yemek Takımı - Domo Life Yemek Takımları
Cemile ürünleri için de http://www.cemilestore.com
ha bu arada evmanya dışında Orion Dış Ticaret | aksesuarlar, mutfak gereçleri, yemek takımları, tekstil ürünleri, otel tekstil ürünleri, otel ekipmanları diye bi sitede de Moneta ürünleri gösteriliyor ama sanırım satış yapmıyor bilginiz olsun

Royal Fine China Aryanie 68 Parça Yemek Takımı - Royal Bone ve Royal Fine China Yemek Takımları
Rosabella 74 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı 2 - Domo Life Yemek Takımları
Auratic Fine Bone China La Rosetta Kare 104 Parça Yemek Takımı - Auratic Bone China Yemek Takımları
Royal Bone China Sheer 75 Parça Yemek Takımı - Royal Bone ve Royal Fine China Yemek Takımları
Auratic Fine Bone China Alfortville Yuvarlak 104 Parça Yemek Takımı - Auratic Bone China Yemek Takımları
Ar-Yıldız Mikelenjelo 75 Parça Prestige Bone Porselen Yemek Takımı - Ar Yıldız Yemek Takımları
Royal Bone China Callia 90 Parça Yemek Takımı - Royal Bone ve Royal Fine China Yemek Takımları
Auratic Bone China Butterfly Gold Kare 104 Parça Yemek Takımı - Auratic Bone China Yemek Takımları
Buenno 86 Parça Yemek Takımı - ANC Yemek Takımları
Roy King Art Bone China 82 Kare Parça Yemek Takımı - Roy King Yemek Takımları
Holly Bone China 74 Parça Yemek Takımı - Domo Life Yemek Takımları
Sight Bone China 74 Parça Yemek Takımı - Domo Life Yemek Takımları
Cemile ürünleri için de http://www.cemilestore.com
ha bu arada evmanya dışında Orion Dış Ticaret | aksesuarlar, mutfak gereçleri, yemek takımları, tekstil ürünleri, otel tekstil ürünleri, otel ekipmanları diye bi sitede de Moneta ürünleri gösteriliyor ama sanırım satış yapmıyor bilginiz olsun

Son düzenleme: