Yeni göğüslerime nasıl alışırım?, kolaymı?

Estetikport

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
206
14
0
34
İstanbul
“Yeni” Göğüslerinize Alışma

Yeni göğüs ölçülerinize alışmak kolay da olabilir, zor da olabilir. Bazı bayanlar hemen yeni ölçüleriyle mutlu olurlar. Diğerlerinin ise alışmaları aylarını alabilmektedir. Bazı bayanlar, normal hareketleri sırasında kollarının iç taraflarının göğüslerine sürtündüğünü düşünerek rahatsızlık duyabilirler. Bu beklendik bir şeydir. Bayanlar için ilk başlarda göğüslerinin çok büyük olduğu endişesine kapılmaları pek de nadir görülen bir durum değildir, sadece ödem geçtiğinde hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Bunun için kendinizi en iyi hazırlama yolu kabul edilebilir ölçüler içerisinde en büyük olanı bulmanız ve ilk başlarda kendinizi çok büyük bulabileceğinize hazırlıklı olmaktır. Sabırlı olunuz ve aynada göğüslerinize bakmaktan vazgeçiniz.

Dr Tayfun Türkaslan

Merhaba doktor bey. Ben 13 gun once meme kucultme ameliyyati oldum tabi ayni zamanda diklestirilme de yapildi. Aslinda memnunum ama ben daha kucuk olsun isterdim, sormak istedigim acaba daha kuculurmu simdiki biraz buyuklugu sislikdenmi yoksa boylemi kalacak? Birde meme basimi hiss etmiyorum ne zaman normal haline doner? Bide benim gogusumun biri yana dogru koltuk altima dogru gitmis digeri normal, acaba bu sislikdenmi kaynakli birinin yana dogru gitmesi? Cevaplarsaniz bu 3 sorumu cok sevinirim. Onceden tesekkur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…