bende cemen tohumunu tuketiyorum.. 75B kullaniyorum gayet dolu dolu dolduruyo wallahi :) onceden 75B icinde yuzuyordu benimkiler.. suanda super oturuyor.. bende bi 2 hafta once basladim ama duzenli kullanmadgim icin tam olarak gelismeyi anlatamicam.. tenimde kokudanda rahatsiz olmuyorum.. o biraz kendi hijyeninize bagli bisey.. hijyeninize dikkat ederseniz hic bi yeriniz kokmaz
çemen koku yapmıyo yahu.. kış geldi ya sorun olmuyo..tozunu yutuyorum ben..daha kolay öyle içmesi..
ee naptın canım gelişme var mı ???
olmam mııııçok memnunum ben. hem basit hem az masraflı. bu sefer kalıcı olsun inşallah yarepbim:kedi:
valla bende dün başladım ısrganotu ve hayıt tohumunu karıştırıp çay yapıyorum. gece yatarken içiyorum. bi tatlı kaşığı da küç yutuyorum. gündüzleri bi bardak rezene çayı içiyorum. gece yatarkende çörekotu yağıyla masajvalla bu kadar uğraşın üstüne olmazsa bişeyler çemen otuna başlıcam. Onunda malum kokusundan korkuyorum.hehe gece yaptığım o caya bi kaç damla mersin yağı koyuyorum ya çok iğrenç oluyor neden biz yaaaaaa
tecrübelerinizden ve önerilerinizden yararlanmak için bakıyorm paylaşımlat için teşekkürler. bende siyah üzüm çekirdeği denemiştim biraz işe yarıyor gbi geldi ama sonra bırakınca eskisi gbi bişey değişmiyo. çemen otna başlcam bakalım neler olcak.:)
1 haftada 3 cm senin dediğin yöntemle mi büyümüş_?
Kızlar çörekotu yağını geçen ay bende denedim her gece yatmadan sürüyordum.Ayrıca gündüzleri adaçayı(yapraklı olarak) bide rezeneyi kocaman bi kupada her gün içiyordum.Ayrıca çemen tohumunu her gün 1 tatlı kaşığı yutuyordum.Farketti mi şöyle farketti cıvıma oldu donununca hissediliyor 1-2 haftada hemde
Ramazanda ilk günler kadar sık yapamadım ama şimdi bide telkine başladım şu an önceki gibi daha sertler bayramdan sonra yine başlıcam tabikiihissedilir bişeyler oluyo emin olun :81:
Ama bişeylerin tek başına işe yaradığını düşünmüyorum.
Masaj+bitkisel çaylar+inanç bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?